Moderne sofaer, der lægger skønhed til kernen i din indretning

Når du planlægger indretningen og udformningen af ​​et boligareal, er sofaen normalt det centrale møbel, den der dikterer, hvor alt andet er placeret. Det gør det ofte til det centrale rum i rummet eller i det mindste en vigtig del af indretningen, som har stor indflydelse på rummets overordnede atmosfære. Moderne sofaer er normalt ikke typen, der skiller sig ud meget visuelt, men det betyder ikke, at udseende ikke er vigtigt. Deres skønhed ligger i detaljerne.

Før man vælger en sofa, må man sætte sine prioriteter lige. Det er med andre ord vigtigt at vide, hvad der er mest vigtigt for bedre at filtrere mulighederne. Sofaen vs sofa dilemma er et af de spørgsmål at overveje. Hvad angår alt andet er et harmonisk forhold mellem udseende og komfort normalt foretrukket. Blænding er en sofa, der blander en fed geometri med luksuriøse tekstiler og en meget behagelig form.

I store beboelsesrum anvendes ofte L-formede sofaer. Modulære sofaer som Dom fra Christophe Delcourt er simpelthen perfekte til sådanne konfigurationer. Sofaen omslutter hjørnet på den mest elegante måde og danner et intimt opholdsområde med et sofabord, der sædvanligvis sidder i midten og en pejs eller en smuk udsigt direkte overfor den.

Drapè Sofa er meget enkel i design, men med en sofistikeret og raffineret allure. Den leveres i to forskellige størrelser, med læder eller fløjlbelægning. Dens stil er straks genkendelig. Møbelmaterialet er draperet over sofaens sæde, ryglæn og arme, hvilket giver det et rigt, men også afslappet udseende. Det er en sofa, der perfekt blander moderne og klassiske linjer.

Sofaens farve er vigtig i forhold til hele rummet. En lilla sofa kan for eksempel give stuen et mystisk og raffineret udseende, mens en gul sofa øjeblikkeligt kan opmuntre rummet med sit livlige og friske udseende. Par disse farver med et behageligt og behageligt design, ligesom Tamarisk sofaen. Du kan også finde dette stykke i en række forskellige farver også i nogle mere neutrale og tonede nuancer. Vælg den version, der bedst supplerer dit rum.

MoreINSPIRATION
  • Nyt sofa design fra Roche Bobois
  • Moderne Forum Sofas af Linea Italia
  • Sofaer: Store møbler, stor indvirkning

Den kongelige blå farve på Rabelais sofaen kombineret med sin enkle og elegante design gør det til en mindeværdig møbel med et ton tegn. Sofaen har en metal- og træbase med messingaccenter og dens proportioner er robuste, men formularen er ren, enkel og yndefuld. Armlænene er brede og opdelt i tre rækker, og puderne passer perfekt sammen og giver sofaen ensartet og meget sammenhængende udseende.

En moderne sofa behøver ikke et kompliceret design for at skille sig ud. Det er ofte polstring der sikrer dette. Boeme tilbyder et vidunderligt udvalg af mønstre og farvekombinationer, en mere iøjnefaldende end den anden. Dette er en af ​​de tilgængelige muligheder. Bemærk den kunstneriske karakter af designet og den smukke måde, hvorpå den omfatter sofaens form og linjer.

Hvis det er enkelhed og formel elegance, du leder efter, skal du tjekke Montgomery sofaen. Dens design er en harmonisk blanding af godt udseende og overlegen komfort. Dette er ikke den type sofa, der stjæler opmærksomheden fra stuens lysarmaturer, sofabord eller udsigt. Det er snarere den type, der forbliver i baggrunden og giver uventede fordele.

Ikke alle moderne sofaer foretrækker diskret skønhed til fordel for et iøjnefaldende design. Kintsukuroi sofaen er et godt godt eksempel på den måde. Der er meget at tage i. Rygens uregelmæssige form, armlænets spidslinjer, de gyldne linjer, der ligner revner, der strækker sig over sofaen, er alle detaljer, som sammen gør dette til en fantastisk sætning og brændpunkt.

Udendørs sofaer er normalt ikke så komplekse og detaljerede i design som dem, der er skabt til indendørs brug. Der er dog nogle flotte, cool design at overveje, hvoraf den ene er den af ​​Pop sofa designet af Piero Lissoni og Carlo Tamborini. Denne afslappede tre-seter tåler enhver form for vejr, der er udstyret med stofbelægning, der er vandtæt og meget slidstærkt, men også blødt og behageligt at røre ved. Den mest bemærkelsesværdige funktion skal imidlertid være den klare ramme.

Vi har endnu en moderne sofa til at vise dig i dag, og det er en meget cool en. Dette er Borghese Sofaen, et stykke med et meget skulpturelt og kunstnerisk design. Rammen er formet som et netværk af grene, der indeholder et sæt tre rygstøtter og et uregelmæssigt formet sæde. Det er virkelig en vidunderlig erklæring, ikke kun for stuer, men også for offentlige rum, kontorer og mange andre indstillinger. Det er cool nok til at fordoble som en dekoration.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar