Moderne pladsbesparende sofa til små rum

I dag synes mange af de nybyggede boliger på markedet at blive bygget med mindre soveværelser end de ældre, traditionelle egenskaber gjorde. Og hvis du har brug for to senge i et soveværelse, så er det et problem med rummet. Men med Doc XL sofaen fra Clei skal rummet være et problem. Denne Doc XL sofa forvandles til stilfulde køjesenge nemt.

MoreINSPIRATION
  • Væg senge løsning for at spare plads
  • Spar plads med Palet Sofa fra Stone Designs
  • Scoop Tondo: sovesofa projekt

Det er usædvanligt, at en sofa er forlængelig og omdannes til en behagelig seng til natten. Men det er virkelig ualmindeligt, at en sofa kan omdannes til ikke en, men to, senge. Dette er første gang jeg ser noget som dette, og jeg elsker ideen. Det er revolutionerende stykke, der helt ændrer udformningen af ​​små lejligheder eller huse. Der er plads altid et problem, og sofaen er normalt noget, der ikke er valgfrit. Sengen er heller ikke valgfri, så du sidder fast med to store stykker, og du skal bare have i dit hjem.

Men med dette kloge og geniale design kan du have tre stykker i en. Om dagen er det bare en sofa, en behagelig en forresten. Og om natten, om få sekunder og lille indsats bliver sofaen til to komfortable senge. Det er et meget nyttigt stykke, hvis du har ekstra gæster over natten, eller hvis du bare har problemer med rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar