Moderne stil og følsomhed i et traditionelt D.C.-kvarter

The Brandywine House, i et eksklusivt boligområde i Washington, D.C., blev afsluttet af Robert M. Gurney Architect. Tilbyder en afskærmet veranda, overdækket dæk, tagterrasse og balkoner, det moderne L-formede hjem er orienteret omkring et stort udendørs opholdsrum.

Dets gulv til loft-vinduer har udsigt til en swimmingpool i baghaven. "Dette projekt har til formål at respektere sit etablerede kvarter, samtidig med at man smitter en moderne sans for æstetik, funktionalitet, økologi og teknologi," siger arkitekten.

Udvendige materialer omfatter sten, træ og stucco. Indvendig skaber kombinationen af ​​hvid eg, mahogni, palisander og zebrawood en varm atmosfære i modsætning til den kølige moderne stil, mens ekspansive ovenlys giver skiftende lys hele dagen.

Selvom hjemmet har flere vinduer og glasvægge, giver deres strategiske placering i forsiden af ​​huset mulighed for beboernes privatliv. Computerprogrammerede vindueskarme, et vandvarmesystem, en soldrevet vandvarmer og solcellepaneler gør det også meget energieffektivt. [Fotografi af Anice Hoachlander og Allen Russ]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar