Moderne sommerhus åbner op til stort terrasse og dam i Brasilien

Det hermoderne sommerhus nær São Paulo, Brasilien blev specielt udviklet afStudio Arthur Casas for et par og deres tre voksne døtre. Layoutet afMS House tager fuld fordel af de omkringliggende udsigter - med en golfbane og skov mod syd.

En lille naturlig dam omgiver terrassen og skaber afslappende rum for at tilbringe tid udendørs. En del af dammen blev uddybet for at skabe en swimmingpool, mens resten er hjemsted for et lille økosystem af fisk og planter, og hele dammen er omgivet af store sten.

Boligets opdeling var opdelt i to dele: Et afsnit rummer fire soveværelser til gæster, og de andre værter sociale samlingsrum. I åben planløsning kan skydedøre trækkes tilbage i væggene, hvilket åbner pladsen til den udendørs veranda. Et gourmet køkken og et hjemmebiograf også forbinde til stuen med skydedøre.

Indretningen fokuserer på forskellige møbler elementer og illustrationer. "Stoffer som de stribede puder og det nepaleske tæppe i stuen fremhæver indsatsen for at skabe en atmosfære, der overgår fra at være monokromatisk til at lege med jordfarver," tilføjede arkitekterne. "Antikviteter og kunstværker fra klientens samling, såsom keramiske plader af Picasso og Burle Marx, giver et endeligt blik på den hyggelige stemning." [Fotografi af Fernando Guerra]

Hvad er dit yndlingselement i dette moderne sommerhus?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar