Moderne toværelses lejlighed i Göteborg

Denne lejlighed måler 52 kvadratmeter, men det er overraskende rummeligt og lyst. Det har to værelser og et luftigt køkken, og det er for tiden på markedet for 1.795 millioner SEK. Lejligheden er beliggende i Kungsladugård, en region i Göteborg, i en bygning fra 1924. Det er en dejlig lejlighed på tredje sal i 3-etagesbygningen.

Lejligheden er smukt restaureret, og den har de originale vinduer på øst og vest samt de originale gulve, paneler og spejlede døre. Disse er alle elementer, der er bevaret under renoveringen, der skaber charmen og karakteren af ​​lejligheden.

Køkkenet er rummeligt og har en industriel stemning. Det vender mod øst, og det er lyst og lyst. Køkkenet er stort og har masser af plads til et spiseplads også. Det er firkantet, og det giver mulighed for at rumme mange forskellige arrangementer og indretningsindstillinger.

MoreINSPIRATION
  • Lys og indbydende 56 kvadratmeter lejlighed i Göteborg
  • Fire-værelses lejlighed med terrasse i Göteborg til salg
  • Lille men smukt renoveret lejlighed i Göteborg

Stuen er også firkantet, og det gør det alsidigt og nemt at dekorere. Det er en fleksibel plads med vestvendte vinduer, der giver udsigt over slotte. Stuen kan nemt rumme en sofa, et sofabord, en bogreol eller skænk samt et par komfortable lænestole. Soveværelset har vestvendte vinduer med udsigt over det grønne landskab. Det er et roligt sted, perfekt til afslapning. Det har en dobbeltseng, en garderobe og en lænestol, men det kan også rumme et lille arbejdsområde, hvis det er nødvendigt. Samlet set er dette en dejlig lejlighed, ikke overdrevent lille, men stadig indbydende og venlig. {Fundet på alvhemmakleri}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar