Moderne Urbio Vertikal Have

Urbio er et magnetisk modulært system, der giver dig mulighed for at vedhæfte brikkerne til enhver overflade, både indendørs og udendørs. Det er et meget innovativt og simpelt system, der genopliver begreberne havearbejde og opbevaring. Den Vertikale Have er en af ​​deres kreationer. Det er et modulært system, der indeholder flere forskellige typer containere / planter. Disse stykker kan fastgøres til enhver overflade, hvor som helst inden for eller uden for dit hus for at skabe en dejlig vertikal have.

Vertikale haver er meget inspirerende og meget funktionelle. De løfter i grunden planterne fra jorden til væggene. Dette frigør en masse gulvplads og giver dig mulighed for at bruge det til andre formål. Dine planter vil blive smukt fremvist på en lodret overflade, hvor du kan beundre dem bedre og se hver eneste af dem i sin sande skønhed. Det er en god ide, meget praktisk, især for mindre boliger.

MoreINSPIRATION
  • Windowfarm Vertikal Have
  • Miljøvenlig lodret væghave
  • Spar plads i dit hjem eller have ved at skabe vertikale planter

Urbios vertikale have giver dig mulighed for at tilføje friskhed i dit hjem uden at skulle bekymre dig om rummet. At have en have er nu lettere end nogensinde. Beholderne har forskellige former og størrelser, så du kan vælge forskellige typer planter eller blomster. I betragtning af de enkle og alsidige elementer i disse elementer kan du også medtage disse stykker i enhver form for indretning og i ethvert rum i huset. Du kan også bruge dem udendørs, men du skal sørge for, at dine planter er sikre. Fra 25 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar