25 Valentinsdag udsmykning ideer til dit moderne hjem

Valentinsdag er ikke alles foretrukne ferie med sine dyre roser, billige kasser med chokolade og overdimensionerede bamser, der efterlader mange, der ruller deres øjne.

Udtalelser og forholdsstatus til side, giver denne Hallmark-ferie os en sjov mulighed for at tilføje en farvefarve og en dosis af kærlighed til vores hjem i vinterens døde. Så vi har fået nogle måder til hurtigt og nemt at opnå moderne Valentinsdag dekoration.

Det er en ferie, der er karakteristisk klichéd, så dekorere dit hjem med moderne flair begynder med at bruge stykker, der ikke specifikt er Valentinsdag-tema. Spring over "Happy Valentine's Day" bannere, serveringsartikler og balloner, og se efter stilfulde hjemmevarer i en rosenrød farvepalet; de passer til lejligheden uden at se kitschy.

For at opnå en moderne Valentinsdag dekorere look med hjerter, overvej at erstatte den traditionelle rød og pink med sort og hvid eller metallik. Som en ekstra bonus er indretningen ikke feriespecifik, det kan bruges længe efter 14. februar.

Uanset om du er vært for en middagsfest til venner, tilbereder et intimt måltid til to eller bare slapper af hjemme i dine pyjamas, er her nogle af vores yndlingsmåder at give dit hjem en lille kærlighed.

Vægkunst

For kunst aficionados giver rammer en forfriskning eller for blot at tilføje nogle langvarig indretning til barme vægge, der er masser af kærlighed-tema stykker at style dit hjem til sæsonen. Grafisk kunsttryk er så populært som nogensinde, og det er nemt at få tak i netbutikker som Society6 og Etsy. Vores favoritter kommer fra Sarah & Bendrix.

Hjerter og kærlige sætninger er vores go-to; de kan enten stå alene eller skabe en festlig galleri væg. Den bedste del? At holde dine udskrifter enkle betyder, at du kan forlade dem længe efter den 14..

Kast puder

Det kan virkelig være så nemt! Et par røde eller pink kaste puder giver dit boligareal en punch af farve og dekorere uden at se for knyttet til ferien. Bortset fra hjerter, se efter sjove mønstre som striber, polka dots og chevron udskrifter. Du kan endda finde dit eget stof og DIY nogle få pudebetræk.

Paper Garlands

Skal du tage dine dekorationer til næste niveau? Tilføj whimsy til dit hjem med en streng papir krans. Hjerte, søde ord og kvaster, der adorning en indgang eller tom væg er populære måder at bruge krans på til Valentinsdag, og der er uendelige muligheder, hvis du vælger at gøre denne dekoration. Ikke så snedig? Der er masser af præfabrikerede muligheder på Etsy.

Blomsterarrangementer

I midten af ​​februar kan vi alle bruge en dosis forår. Omgå de dyre (og ganske vist kliché) dusinroser i stedet for en blødrosa arrangement fra din lokale blomsterhandler.

Pick up en blanding af dine yndlingsblomster; Vi elsker carnations, peonies og gardenias for et billowy, delikat udseende arrangement. Bits of greenery tilføje til det organiske, enkle udseende af en buket. En metallisk eller skåret krystalvas kompletter udseendet og tilføjer enkel, moderne detaljer.

Bruges som centerpiece til et middagsfest eller til at tilføje en pop af pink til køkkenbordet, tilføjer en rosenrød buket Valentinsdagens charme og så nogle. Og når din ordning er bedre dage bag dem, binder blomsterne sammen og hænger dem på hovedet. Om et par uger har du en smuk tørret buket.

Tjek galleriet for endnu mere moderne Valentinsdag dekoration ideer. Vi håber, at vi har inspireret dig til at dekorere dit hjem til ferien og videre. Fortæl os dine favorit ideer i kommentarerne nedenfor!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar