Moderne & Vintage i et Station House

Når du beslutter dig for at renovere en bygning, skal du tage højde for det faktum, at det ikke er nemt at gøre det, og du skal vide præcis, hvad du vil. Udgangspunktet var den samme idé om renovering af en gammel bygning, faktisk en gammel stationbygning for at leve. Resultatet var en komplet renovering, bortset fra nogle få originale elementer.

Den skandinaviske standard blev opretholdt, gulvene og væggene blev malede hvide og det gav interiøret et godt klart aspekt. Kombinationen af ​​moderne møbler stykker med vintage danske stykker forvandlet rummet til et behageligt miljø. I en generelt hvid atmosfære sikrer de sorte elementer en perfekt kontrast, mens de mange malerier på væggene og stænk af farve på gulvet beundrer hele huset.

MoreINSPIRATION
  • Moderne, vintage og industrielle accenter Del et feriehus
  • Unikheden af ​​en sort / hvid moderne-barok lejlighed
  • Mid Century Modern House i Brooklyn

De vintageelementer synes at eksistere for at vidne om fortiden, mens de moderne elementer forsøger at holde op med tiden uden at skade det gamle fodaftryk. Hvert værelse har i det mindste et stænk af farve, hvilket giver personlighed til stedet. Den sorte ramme giver elegance, de farverige puder giver livet til det enkle sted, den turkis stol gør forskellen i det lyse rum; hvert hjørne har mindst et møbel, et dekorativt objekt, noget der understreger skønhed og unikhed af dette levende rum. {found on skonahem}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar