12 Bedste Wall Candle Sconces til dit hjem

Jeg ved hvad du tænker. Wall candle sconces er de tarnished messing ting, der har hængt i din bedstemors opholdsstue i århundreder. Hvorfor vil du have dem i dit hjem? Fordi tro det eller ej, er der nogle rigtig flotte muligheder for wall candle sconces! Uanset om du hænger dem over din pejs eller indbefatter dem i galleriets væg, giver candle sconces dig et stykke væg kunst, der er helt forskelligt fra en print eller plade. Tag et kig på disse 12 væglys sconces, der overbeviser dig om at inkludere dem i din udsmykning.

Alle elsker et godt solbrændingsspejl, der fylder en mur. Så du vil også blive forelsket i denne solbrændingsstearinlys. Spejlet vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit stearinlys, og "strålerne" vil se simpelthen bedøvelse hængende over din sofa. (via verdensmarkedet)

Hvis denne smukke pastellblå sconce ikke giver dig ideer, ved jeg ikke, hvad der vil. Du kan købe dette smukke blå stykke ... eller DIY den baby ved at give en sparsommelighed butik sconce en malet makeover. Uanset hvad det vil gøre en erklæring i din indrejse. (via antropologi)

Minimale elskere glæder sig over. Der er faktisk en simpel minimal mulighed for væglysbelysning. Uanset hvilket tomrum du ønsker at udfylde, belønner disse løfter om at udfylde det smukt, men alligevel uden opstyr. (via Fort Standard)

Wall candle sconces behøver ikke at være lille. Gå fed med noget stort og metallisk og indviklet som sconces ovenfor. Det vil helt sikkert være det iøjnefaldende stykke i din stue! (via Pottery Barn)

Hvis dit hjem har en boho stil med mønstre og knick knacks og houseplants, vil du måske gå vintage i din væg stearinlys sconce udvælgelse. Gå sparsommelig eller søg Etsy for sconces som disse, der vil tilføje en vintage flair, men ikke ligner din bedstemors stue. (via Etsy)

MoreINSPIRATION
  • Tilføj en elegant touch til dit hjem med disse DIY Sconces
  • Colin Cowie Wire Dot Candle Wall Sconce
  • Cedar Root Wall Sconce

Er det ikke denne sconce, der minder dig om noget Shakespeare-spil? Jeg har lyst til at Juliet skulle kigge igennem gitteret og kalde på hendes Romeo. Sådan en romantisk touch ville være en perfekt dekorativ tilsætning til dit soveværelse. (via verdensmarkedet)

Hvis du ikke kan beslutte mellem et kunstværk og noget stearinlys, så gør det ikke. Denne store votive holder er lige hvad din stue søger. Det vil fylde det tomme vægrum såvel som give nogle smukke belysning. (via Pottery Barn)

Denne spejlet væglyssconce er så uventet smukt. Det er simpelt, men elegante linjer er bare lidt nostalgiske, men det er mangel på dikkedarer absolut moderne. Du vil ikke finde en bedre sconce at kombinere de to stilarter. (via verdensmarkedet)

Bare forestil dig et øjeblik alt dette træ votive holder kan give. Det vil give din stue nogle dejlige stemningsbelysning, det vil fungere som et kunststykke, og om vinteren kan du dekorere det til jul. Det lyder som en sejr til mig. (via Wayfair)

Ja du har ret. Metallisk i sig selv er nok. Det er præcis, hvad dette stearinlys siger. Og det vil fortsætte med at minde dig om, når du hænger det i din spisestue og tænd lysene ved hvert måltid. (via CB2)

Disse indviklede mønstre er gode til et så utal af stilarter! Hvis du er hjemme er stylet land, træ rammer vil trække din galleri væg sammen. Hvis dit hjem er boho, er designene helt sikkert at appellere til øjnene. Hvis dit hjem er familievenligt, vil disse sconces ikke bryde eller bøje, hvis de bliver slået fra muren. (via verdensmarkedet)

Tror ikke, at du skal holde fast i den samme slags sconce. Hvis du finder flere mønstre af samme farve eller metal, skal du arrangere dem i en hel stearinlysgalleri. Det vil være den mest unikke galleri væg i dit nabolag. (via Pottery Barn)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar