Moderne Warehouse i San Francisco

Hvis du tror, ​​at en bestemt bygning ikke kan omdannes til noget andet uden stor succes, kan du opdage, at du havde fejl. Det er tilfældet med Warehouse Conversion, der ligger i San Francisco, Californien. Men hvis du tager i betragtning, at den er designet og ejet af den berømte designer Steven Volpe, er det ikke underligt.

Det er en bygning med mursten, højt til loftet og redwood kolonner med understøttende rolle. Der er en interessant kontrast mellem trævægge og resten af ​​rummet og tilbyder et moderne humør. Ting er ikke komplicerede, tværtimod. For eksempel er der bogreoler, der beviser ejerens interesser, et stort bord med otte stole, der også giver betingelser for gæster.

Men der er også visse elementer, der giver en oprindelig tendens til hele stedet; lampen hænger fra loftet over bordet, en sofa, en moderne lænestol, der synes at tilhøre en anden periode, nogle bløde lænestole, en terning, små borde med dekorative genstande, store malerier, der giver frisk luft til atmosfæren med deres enkelhed.

MoreINSPIRATION
  • Mid-Century Modern Hotel i Bruxelles
  • Moderne Loft i en tidligere Warehouse Building
  • The Art Warehouse - et udtryk for simpel moderne arkitektur

Køkkenet er meget moderne, soveværelset er simpelt og varmt, men det imponerende er den hyggelige atmosfære og det åbne rum, der er givet af de brede glasdøre og vinduer. Det er et entallet sted, som synes at tilhøre et andet univers, en bedre, hvor folk sætter pris på skønhed og stil. Tilgængelig ved $ 1,55 mio.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar