Moderne Watergate Lejlighed i Washington

Robert Gurney Architect har renoveret Watergate Apartment. Denne moderne 1 værelses lejlighed er beliggende i The Watergate-komplekset, i Washington DC, USA. Bygningen er designet af den italienske arkitekt Luigi Moretti, og anses for at være en af ​​Washingtons mest ønskelige adresser.

Beliggende på bygningens fjortende etage blev dette moderne hjem fuldstændig renoveret, begyndende med gulvbelægningen, der blev fjernet til betonpladen. Som kunderne ønskede, var lejligheden designet som et hus med åbne boligarealer og en fantastisk udsigt langs Potomac-floden. Arkitekten anvendte en udvidet materialepalette for at give det et subtilt og raffineret udseende, der vil få øje.

MoreINSPIRATION
  • Madrid lejlighed på grænsen mellem gamle og moderne
  • Renoveret 3-værelses lejlighed med en moderne stemning
  • En Touch Of Modern Flair I En Skandinavisk Lejlighed

Lejligheden på 1.250 kvadratmeter er et godt sted at starte dit liv. Med bløde, neutrale toner gennem hele pladsen formåede arkitekten at skabe følelsen af ​​et lyst og luftigt rum. Desuden giver de store vinduer dig mulighed for at nyde toner af naturligt lys og spektakulær udsigt. Det præsenterer også en kontrast mellem hvide og sorte moderne møbler, hvilket giver det en smag. Denne smarte lejlighed har opskalere, state of the art apparater og et køligt, interessant vinstativ.

Den dejlige Watergate Apartment er det perfekte hjem. Det er et slank, hip sted, der har meget at byde på. Et helligdom at trække sig tilbage til, denne lejlighed er et ønske, der kommer i opfyldelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar