Moderne hvid underholdningsenhed

En stue er normalt ikke komplet uden en underholdningsenhed. Dette er det centrale stykke, der bringer alt sammen og gør stuen hvad den er. Det er sådan et fælles møbel, fordi det stort set indeholder alt, hvad rummet behøver i kun en enhed. Det har en tv-stand, masser af lagerplads og skærmområder. Denne særlige gør ingen undtagelse.

Det stykke, du ser her, er designet af Morten Georgsen, og det har et smukt design, der er både moderne og minimalistisk. Som du kan se, består den af ​​to grundlæggende former. Der er en lav enhed, der kan bruges som et tv-stativ med opbevaringsskuffer nedenunder, der har drop-down døre og en anden opbevaringsenhed med matte glasdøre. Tv'et kan også suspenderes, og efektet vil være omtrent det samme.

Dette særlige produkt er ikke en medieenhed, da den ikke har plads til andre ting ud over fjernsynet. I stedet har den mere lagerplads, og toppen kan bruges til visning. Du kan købe denne underholdningsenhed til $ 3,495. Den er tilgængelig i en hvid blank finish og det måler H29xW121¼xD19¾ ". På grund af dets design ville det være hensigtsmæssigt for en moderne moderne stue i en lignende minimalistisk indretning. Fordi det er hvidt, kan det matches med næsten alt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar