Moderne vinduesbehandling ideer til beskyttelse af privatlivets fred og tilføj stil

Vinduerne i dit hjem er din forbindelse til omverdenen, og hvordan du vælger at klæde dem taler mængder om din interiørdesign stil. Leaving dem afdækket er et slankt, moderne udseende for dem, der bor i skovklædte eller isolerede områder. Men for dem af os, der har naboer, fortove og gader kun få skridt væk, er det ikke rigtig en mulighed.

Hvis gardiner er alt for nøjeregnende til dine minimalistiske møbler og blinds er for bla til din moderne smag, er der mange alternativer til rådighed. Her er nogle moderne vinduesbehandling ideer til beskyttelse af dit privatliv, mens du viser din stil.

Frostet glas, vinduesfilm og glas alternativer slår lys i, samtidig med at man beskytter kunstværker, træ og andre husholdningsartikler fra falme på grund af solens eksponering. De hjælper også med opvarmning og afkøling regninger, tilføjer privatliv og skjul utrolige visninger.

Disse behandlinger er især tiltrækkende for dem med allergi eller følsomhed over for støv eller dyrehår, som gardiner og stof nuancer har tendens til at samle.

Matteret glas giver privatliv uden at dræbe dit synspunkt. Dette udseende kan opnås ved at ætse glasset og dække det med halvgennemtrængeligt kontaktpapir eller ved hjælp af sprayprodukter. Du kan kun behandle en del af vinduet eller det hele, afhængigt af dine behov.

Dekorative klæbende film tilbyder utallige muligheder, herunder udseendet af farvet glas, farvet grafik og endda glød-i-mørke stilarter. Mange klæbende film er let aftagelige, så du kan ændre dine vinduer så ofte som du ændrer din interiørstil.

Autentisk farvet glas er charmerende i ældre hjem; det kan også installeres i nybyggeri. Fås i klar blyglas såvel som de traditionelle farvede stilarter, de kan være så udsmykkede eller så simple som dit hjerte ønsker.

Skærme

Laser-cut metal skærme lav en fed arkitektonisk erklæring, og nogle har indtrækbare skærme, der gør det muligt for luften at cirkulere på fine dage.

Folding skærme må ikke bære allergener eller irritanter som f.eks. dyrehår eller støvmider, og mange kan bruges til at adskille mellemrum i lokaler, når de ikke er foran vinduerne. Bærbare bifold eller trifold skærme kan være meget dekorative eller enkle, og gøre det til et nemt alternativ til mere permanente vinduesbehandlinger.

Vindueskærme har oplevet en genfødsel takket være nye stoffer, der filtrerer UV-lys. Mange kan programmeres til at hæve og sænke med nul indsats, eller ved at trykke på en fjernbetjening. Hæng dekorative grene foran dem for et unikt udseende, eller få dem i et mønster, der supplerer din indretning.

Faststof-panel skodder eller dem med justerbare louvere kan males for at matche eller supplere et rums farveskema. Slats kan endda udskiftes for at skabe et eget værelse tilbehør alt sammen.

Kunst

artwork i den rigtige størrelse og form kan multitask i ethvert rum. Brug et yndlingsmaleri eller tegning som gulv kunst under vinduet om dagen, og som et privatliv skjold og kreativ accent om natten.

Kort eller plakater kan omdannes til nuancer eller monteres på robuste plader, hvilket giver aftenens privatliv og en sjov farveprøve.

Tegn, i vintage metal, neon eller ethvert andet medium, bringe et lunefuldt element til køkkenet, et spilrum eller et barns soveværelse.

Planter

Planter - Særligt høje, tætte sorter - placeret i et indvendigt vindueskarme giver ikke kun privatlivets fred, men også elementær skønhed og den ekstra bonus at filtrere luften.

Plant en urtehave til dit køkkenvindue og få friske urter klar til alle dine måltider.

Uden for, vindueskasser kan fyldes med højere blomstrende planter, der giver farve og screening kvaliteter både inde og ude.

Vi håber, at disse moderne vinduesbehandlinger har inspireret dig. Tjek vores fotogalleri for endnu flere ideer!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar