Modsy Review: Denne 3D Rendering Service er det næste trin i interiørdesign

Denne artikel er sponsoreret af Modsy. Mens vores team har modtaget denne service gratis, er udtalelser og udtalelser nedenfor de af vores forfatters erfaring. Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Lad os se det ud: Design af et værelse kan være svært, især hvis du arbejder fra bunden. Der er trods alt så mange forskellige detaljer og bevægelige dele at overveje. Med det for øje besluttede vi at tage et kig på en tjeneste, der lover at gøre tingene lettere: Modsy. Modsy er en interiørdesign til hjemmet, der tilbyder 3D-renderinger, sammenlægning af professionelt og DIY-design.

Læs nedenfor for at finde ud af, hvordan vores oplevelse gik.

Modsy er en kombination af at ansætte en designer og gå DIY til din boligindretning.

Hvad er Modsy?

Modsy fungerer som en mellemplads mellem at designe et værelse alene og ansætte en indretningsarkitekt. Denne service tager højde for dine design præferencer og budget for at levere dig en 3D-gengivelse af et nyindrettet rum, der matcher din personlige stilstilstand. Derfra kan du redigere designet og købe individuelle møbler for at bringe det til live i dit eget hjem.

Modsy designprocessen

Trin 1: Style quiz

Det første skridt i modtagelsen af ​​Modsy-rendering tager sit stilquiz. Dette hjælper holdet med at få en ide om din personlige design stil.

Quiz hjælper dig med at fokusere på dine design præferencer.

Quizet er super nemt. Du ser gennem nogle billeder af værelser og vælger dem, du kan lide. Derefter bruger Modsy dine top tre plukker til at hjælpe dig med at oprette et humørbræt. Du har mulighed for at lide eller ikke lide specifikke ting, som det ses på billedet ovenfor.

Trin 2: Billeder og målinger

Derefter er det tid til at hjælpe folkene på Modsy med at få en ide om dit nuværende rum. For at gøre dette tog jeg et par enkle målinger af bredden og længden af ​​rummet, lavede en (valgfri) tegnet grundplan og uploadede otte billeder af min nuværende stue fra forskellige vinkler.

Som du kan se, behøver fotosne ikke at være af høj kvalitet. De skal bare være gode nok til at give Modsys designere en fuld følelse af rummet.

Otte billeder syntes som meget for mig først, især for et værelse, der er så lille som min. Men da Modsy's designs omfatter en 3D-gengivelse af rummet, er al den information nødvendig for at få en følelse af, hvordan rummet passer sammen. Stol på mig, når jeg siger, at indsatsen er værd for slutproduktet.

Heldigvis er der trinvise vejledninger til at hjælpe dig gennem alle dele af denne proces. Nedenfor er vejledningen om, hvor du skal stå for at sikre, at du fanger hvert hjørne.

Modsy giver trinvise instruktioner om, hvordan man fotograferer rummet.

På en eller anden måde, selv med de nummererede pletter, savnede jeg en vinkel i rummet, da jeg tog mine billeder. Modsy support teamet var dog meget flot og nåede ud til mig med det samme for at hjælpe med at løse problemet.

Trin 3: Dit designsyn

Endelig har Modsy du besvare nogle spørgsmål om din vision for dit værelse. Du kan angive ting som dit budget, hvordan du planlægger at bruge rummet, hvis du gerne vil se nogle specifikke mærker indarbejdet, eller hvis du vil have dem til at arbejde rundt om dine eksisterende møbler.

Modsy stiller dig spørgsmål om din vision for det nye rum.

Afhængig af hvilken Modsy-pakke du vælger, har du også mulighed for at tale en-til-en med en designer om din vision i dybden.

Jeg bor sammen med en værelseskammerat, og vi bruger primært stuen til at slappe af i slutningen af ​​arbejdsdagen eller være vært for venner. For mit designsyn, fortalte jeg dem, at jeg havde håbet på et afslappende rum, der stadig er egnet til underholdende. Selvom mine anmodninger var enkle, var der også muligheder for at få meget mere specifikt om børnevenlige rum, ekstra lagerplads og meget mere.

Da vores stue stadig er en hodge-podge af post-college møbler, valgte jeg også at få Modsy-teamet til at redesigne rummet fra bunden. Når det er sagt, hvis du allerede har investeret i mere eksklusive møbler, er det dejligt at vide, at de er villige til at arbejde rundt, hvad du allerede ejer.

Trin 4: Modtagelse af dine designs

Nu den sjove del. Efter flere dage modtager du en email med dine udfyldte designs. Hver Modsy pakke leveres med to indledende design muligheder.

Her er hvad holdet kom med til min skandinaviske inspirerede stue:

Design 1:

Her er en mulighed for et skandinavisk inspireret opholdsstue.

De giver dig renderinger fra en række vinkler.

Der er endda et overhead skud, der lader dig se, hvordan designet passer sammen.

Som du kan se, giver Modsy renderinger fra en række vinkler, herunder overhead, for at give dig en fuld fornemmelse af, hvordan rummet passer sammen. Der er også mulighed for at se på værelset i 3D, hvilket var køligt at lege med.

Når det er sagt, var dette oprindelige design ikke min favorit. Møblerne og layoutet følte lidt for traditionelt, og jeg var ikke en fan af accenterne, især kastepuderne. Det føltes mere som noget, jeg ville lægge i en formel stue, snarere end mit primære boligområde.

Jeg vidste, at dette kun var et første forsøg, men jeg var stadig glad for at have en anden designmulighed.

Design 2:

Det andet design følte sig mere afslappet.

Det følte også mere traditionelt skandinavisk.

Igen var overbliket der for at give en følelse af rummet som helhed.

Jeg elsker det andet design, de sætter sammen for mig.Det er spot-on til min personlige stil.

Jeg er en stor fan af kombinationen af ​​grå og hvid, plus alle de forskellige teksturer i trækornene og vævet osmannisk. Jeg er også en sucker for tilføjelsen af ​​et par levende planter. Med nogle få ændringer ville jeg helt sikkert gøre det til en del af mit hjems overordnede design.

Trin 5: Redigering og indkøb

Hvilket bringer mig til det sidste trin i processen: redigering. Modsy er stor på at give dig mulighed for at redigere dit design, indtil det er præcis, hvad du vil.

Når du har modtaget dine designs, har du adgang til et dashboard, hvor du enten kan foretage ændringer selv eller anmode dem fra Modsy's designere. Modsy tilbyder også ubegrænset redesigns med hver pakke. Du kan vælge dit yndlingsdesign for at arbejde ud af eller justere dem begge, indtil der er en klar vinder.

Når du har gengivet, får du adgang til designstudiet.

Men den mest interessante del af tjenesten er efter min opfattelse, at gengivelsen kun er en del af aftalen.

Modsy giver dig mulighed for at købe møbler.

Når du har perfektioneret dit design, kan du faktisk købe de møbler, der er blevet udvalgt til dig, alt sammen på ét sted. Plus, hvis du ikke er fan af disse stykker, har du også mulighed for at shoppe andre lignende produkter, indtil du finder præcis det, du leder efter. Du har mulighed for at købe lignende varer i forskellige farver, materialer og prispunkter.

Modsy giver dig mulighed for at søge efter alternative stykker.

Når du har lavet alle dine valg, vil Modsy's team af personlige kunder tage sig af indkøb og sende dine nye stykker til dig. Alt du skal gøre er at sætte alt op, når det kommer til dit hjem.

Bundlinjen:

Vil jeg bruge Modsy i fremtiden?

Ærligt, ja. Selvom tjenesten valgte stykker, der var lidt for dyr til mit nuværende budget (jeg valgte den billigste løsning, som var $ 2.500 eller under for værelset), vil jeg være tilbage. Den sofa i det andet design er min drømmesofa. Den vævede kurv og ottoman er også store konkurrenter. De kan komme med mig næste betalingsdag.

Alt i alt nød jeg virkelig den nemme navigation, mulighederne for tilpasning og one-stop-shop-aspektet ved at kunne få alle mine møbler på én gang. For mig tager det meget af legwork - og gætværk - ud af design.

Hvis du har penge til at bruge, anbefaler jeg stærkt at tjekke denne ene ud.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar