Modular lodge lounge møbler til haven

Bare fordi du vil bruge lidt tid udenfor, betyder det ikke, at du ikke bør kunne nyde den samme komfort og betingelser som i dit hjem. Folk har en tendens til at tro, at der ikke er noget som hjemme, og når de siger, at de rent faktisk betyder soveværelset og den bløde og hyggelige seng. Lad os se om der er nogen måde du kan føle på samme måde og også kunne nyde naturens skønhed.

Lodge er en møbelsamling med modulære stykker til haven. Deres hovedkarakteristika er komfortniveauet, der er sat højt fra begyndelsen. Du kan faktisk se, hvor behagelig sofaen og stole ser selv uden at føle dem eller sidde på dem. Samlingen indebærer flere møbler, der kan kombineres og omarrangeres for at opnå det ønskede udseende. Du kan få en sofa, en dag seng, en hjørnesofa eller en lounge, alt efter dit behov og til det ledige rum. Den store tanke om denne samling er, at det giver dig friheden til at flytte den rundt og skabe dit eget design.

MoreINSPIRATION
  • Smuk have sofa
  • Dejlige Plust Gumball Have Møbler af Euro 3 Plast
  • Den modulære Dot møbel samling af Terence Woodgate

Når du køber denne møbelsamling, får du faktisk 5 separate møbler, som alle har samme størrelse og dimensioner, og to af dem også til stede armlæn. Så alt hvad du skal gøre er at sætte pris på det rum, du har til rådighed og komme på arbejde. Når du har afsluttet opgaven, får du endelig til at tilbringe mange afslappende øjeblikke i din have, dæk, terrasse eller andre åbne rum. Fås på fischer-moebel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar