Monroe Daybed - en seng af tidligere inspiration

Vi drømmer alle om den ideelle seng, perfekt til udeblivende øjeblikke, vores hviletider i løbet af dagen eller simpelthen vores dagdrømmer ... Når du ser Monroe Daybed, er du klar over, at den er perfekt til sådanne aktiviteter. Med sine detaljer og kurver, der karakteriserer Louis XV stil møbler, er denne seng faktisk en imponerende moderne makeover.

Det er simpelt og komplekst på samme tid, og det skaber indtryk af et dejligt behageligt møbleringsstykke, der inviterer dig til at bruge din tid efter dine egne ønsker. Den bløde pin-tucked pude, serpentin skinner og fugle øje caning stående på udskårne ben med rullede fødder er kun nogle af karakteristika.

MoreINSPIRATION
  • En god sammenhæng mellem fortid og nutid
  • Tobaco Hotel - sand til dets fortid men tilpasse sig til nutiden
  • Mellem fortid og nutid på Casa Ceschi

Den massive hårdttræsramme sikrer et sikkert sted med 100% bomuldsstynde og pudebetræk, der ikke kan fjernes. Prisen på denne uforlignelige seng er på 956 E; Dette er ikke blandt de vigtigste aspekter, som den perfekte kombination af fortid og nutid, indtryk af hygge, det antyder eller blandingen af ​​farver og materialer, der gør det så indbydende. Det giver en unik følelse, der indebærer afslapning og komfort, og der er intet andet, man kunne forvente af et sådant objekt; den har alt hvad du måske drømmer om i den perfekte midtvejs mellem da og nu. Det er helt sikkert i kategorien af ​​ting, der aldrig bliver glemt i sin enkelhed!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar