Humør Rocking Bed af Shiner

Jeg er sikker på at du husker gyngestolen. Det er sådan et dejligt møbel, sjovt og behageligt. Det var det perfekte stykke til at hjælpe dig med at slappe af efter en lang arbejdsdag. I hvert fald indtil gyngesengen kom sammen. Designet af Shiner, mere præcist af Joe Manus, tager gyngestolen komfort til et helt nyt niveau.

The Rocking Bed er en del af en større samling, der også omfatter den klassiske gyngestol. Med en seng som denne sover som en baby er garanteret. Bare pas på, at du ikke bliver afhængig. Du kan bare bruge den til at slappe af, mens du forsigtigt rocker sammen med sengen, eller du kan fryse den uanset vinkel, du bedst kan lide ved hjælp af gummiprop. Sengen er indpakket i en karbonstålramme, der kan blive sort eller børstet. Sengen har også en træbase. Endnu en er også tilgængelig i flere valg: pin, eg, valnød eller calico. Det overordnede design er moderne og ret simpelt. Hovedformålet var at skabe en afslappende og behagelig seng.

Denne unikke seng kan placeres hvor som helst du vil have. Du kan sætte det i dit soveværelse, i stuen, på dækket, selv udenfor hvor du også kan nyde naturen. Fordi stålrammen går rundt om sengen, giver ovenstående struktur dig mulighed for at danne et tag, der også beskytter dig mod solen, hvis du vælger at gå udenfor. Tilgængelig for 2995 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar