Mere end et soveværelse, design der ændrer dit perspektiv

Soveværelser er sjældent, hvad deres navn antyder, i den forstand, at der ikke er noget andet deri, der er i modstrid med rummets primære funktion. Dette er især tilfældet i forbindelse med nogle moderne design, der sætter soveværelse og badeværelse i samme rum og endda finde måde at forbinde hovedfunktionerne i disse rum og danne nye kombinerede strukturer. Lad os se på nogle få eksempler, hvor soveværelset går ud over dets primære status.

Rene, hvide og enkle, har dette moderne soveværelse elimineret væggen adskilt fra sin en-suite badeværelse. På denne måde er den struktur, der fungerer som hovedgavl, også indeholdende natbordene, en struktur der spiller en vigtig rolle i badeværelsens design og layout.

En lignende form for design kan ses her, hvor en betondeler tjener som et sengens hovedgærde, samtidig med at den skjuler karret og endda med indbygget opbevaringsplads til shampoo og andre badeværelsesbehov.

At fjerne hindringerne mellem soveområdet og badeværelset er ret almindeligt i moderne interiørdesign, hvor du undertiden kan se designs som dette. Badeværelsesområdet er en slags afslappende zen plet, og selvom der ikke er nogen væg mellem disse zoner, forskellene i gulv, materialer og farver er nok til at give dem hver deres egen karakter. {Fundet på 2bua}.

MoreINSPIRATION
  • Alternerende træde Trapper Ændre perspektivet med nye design
  • Ukonventionelle designs ændrer vores perspektiv på paraplystativer
  • Soveværelse design, der tilføjer glamour

Andre gange er sondringen mellem disse rum ikke så åbenlyst. For eksempel har dette værelse en seng, der er forbundet med et badekar og to dræn og hele strukturen er kompakt og virkelig interessant. På en måde virker kombinationen naturlig, når der er et design som dette for at sikkerhedskopiere det. {Fundet på metaform}.

Men seng og badekar eller soveværelse og badeværelse kombinationer er ikke de eneste, der skal tages i betragtning. En anden fælles blanding er mellem en seng og et skrivebord. I dette tilfælde er designet virkelig spændende. Sengen sidder på en hævet platform og strækker sig ind i et skrivebord. Dette bringer soveområdet på vinduet.

En mindre slående måde at kombinere disse to funktioner er ved at have et hovedgavl, der støber ind i et skrivebord. Designet er enkelt og genialt. Du kan ikke se noget arbejde-relateret mens du slapper af i sengen, og du kan også komme til at spare plads. {Fundet på Wespi de Meuron}.

Dette er en lignende tilgang, men med en anden slags skrivebord. Det er en interessant kombination af moderne og traditionelle elementer. Et sådant design kunne være meget praktisk i tilfælde af de boliger, der har et værelse, der kan tjene både som hjemmekontor og et gæstesoveværelse.

Fordi denne udvidelse er tættere på et spisebord snarere end et skrivebord, bliver et sådant design meget fleksibelt og alsidigt. Det kunne være ideelt til små boliger med en åben grundplan med alle værelser eller moderne værelser med et ukonventionelt twist. {Found on erikgriffioen}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar