1001 arabiske aftener i dit soveværelse. Marokkanske Décor Ideer

Den arabiske kultur har altid tilbudt os alle slags inspiration. I indretning kan det være vanskeligt at bruge det. Du skal være meget specifik og præcis. Du skal gøre nogle undersøgelser på forhånd, eller du tror måske, du har givet dit soveværelse et marokkansk udseende til eksempel, når det faktisk er bare billigt illusion. Her er et par peger for at styre dig i den rigtige retning.

Hæng lanterner over sengen og omkring den. Hvis du har en baldakin, skal du bruge rammen. Det vil give soveværelset et autentisk marokkansk udseende og stemningen er også slags romantisk.

Vær opmærksom på de stoffer og mønstre, du bruger i soveværelset. De skal være bløde, tykke og mønstre skal rent faktisk fremkalde kulturen.

Drej loftet til et brændpunkt. Dette coffered loft er et kunstværk. Så intrikate og fuld af detaljer.

Vælg et hovedgærde, der skiller sig ud. Enkle og almindelige mønstre er ikke rigtig marokkansk stil. Vælg noget mere udsmykkede som denne.

Her er et andet smukt hovedgavl, der smukt fanger essensen af ​​denne stil. Sengen har også lanterner hængende på begge sider, som fremhæver det autentiske udseende.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man opnår en marokkansk stil
  • 4 stilfulde elementer til en marokkansk indretning
  • Soveværelse belysning typer og ideer til en afslappende og indbydende indretning

En udskåret baldakin med et indviklet design som dette er et one-of-a-kind stykke. Hele rummet ser ud som et tempel, med nicherne i væggene, de buede vinduer og det udsmykkede loft.

Hæng tæpper på væggene. Brug for eksempel et tæppe med et marokkansk motiv til at skabe illusionen af ​​et hovedgavl til soveværelset.

Prøv en hængende seng. Men ikke nogen form for seng vil gøre. Denne ene er perfekt. Baldakinen og det bløde, gennemsigtige stof plus den måde, sengen flyder på, gør det til at se helt udroligt ud.

Vælg udsmykkede møbler stykker som et sidebord med en udskårne base eller natbord med det forvitrede, antikke udseende. Sengen kan også have dekorationer hugget ind i sin base.

Buede døre og vinduer kan også påvirke indretningen af ​​et værelse. Men vær forsigtig, fordi der er flere forskellige former og designs, når det kommer til disse ting.

Har du ikke en baldakin? Lav din egen. Tag noget stof, helst i en varm farve og hæng den over sengen for at danne en stor fold.

En farverig lysekrone med hængende perler og udsmykkede stikkontakter ville være et vidunderligt stykke til et marokkansk-inspireret soveværelse.

Lav et hyggeligt vindueskrog og få adgang til det med kastepuder. Pudebetrækene kan indeholde en mangfoldighed af marokkanske motiver og en farvepalet, der i kombination med nogle få andre accentfunktioner vil komme sammen perfekt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar