Dyreste Residence i Beverly Hills købt af Minecraft Creator

Beliggende på et fremmed i det fornemme Trousdale Estates-kvarter, er denne forvirrende 23.000 kvadratmeter bopæl officielt den dyreste bopæl i Beverly Hills. Projektet "1181 N Hillcrest Road" blev udviklet af Ferrugio Design + Associates og er i øjeblikket ejet af den svenske milliardær Markus Persson, der er kendt for at skabe Minecraft. Før vi deler flere oplysninger, kan du se videoen for en generel ide om, hvordan denne bolig på 70 millioner dollars ser ud som:

Ifølge den officielle pressemeddelelse fra John Aaroe Group indeholder nogle af dette herregårds faciliteter et candy-værelse, et 18-sæders tiered screeningsværelse, et topmoderne køkken og en udsøgt 18-fods onyx spisebord til 24 med pladsindstillinger af Roberto Cavalli til en pris på $ 3.700 hver. Tre high-definition 90-tommer tv-skærme bringer panoramaudsigt over Los Angeles fra taget ind i trappen lounge, især betagende om natten.

Når du er indeni, vil du opdage kunststykker, der indeholder en kopi af James Deans motorcykel og en forkromet Ma Deuce-maskingevær. På en konventionel note har boligen otte soveværelser og 15 badeværelser alle udstyret med Toto Neorest toiletter til en pris på $ 5.600 hver: "Markus blev forelsket i huset, det slanke moderne design og dets spektakulære panoramaudsigt, der fejer fra downtown LA til Stillehavet, "Bemærkede De Los Reyes fra selskabets Sherman Oaks kontor. ”Det faktum at huset også var fuldt møbleret i en sådan stor stil var et andet stort salgsargument for ham. "Ser frem til dine tanker om dette projekt!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar