Sliding Shelving Unit kombinerer fem funktioner i ét rum

En lille spansk lejlighed har fundet den perfekte måde at håndtere begrænset gulvplads. PKMN Architectures har udstyret dette rum med en bevægelig hyldenhed. Den kreative ide har givet dem mulighed for at opdele lejligheden i to dele.

De valgte at bygge enheden ved hjælp af OSB, et billigt og robust materiale, der gjorde dette projekt omkostningseffektivt såvel som af høj kvalitet.

En af dem forbliver altid åben og tjener som både et formelt spiseplads og arbejdsområde. Anden del er lidt mere interessant. Du kan ikke helt sikkert sige, at den har en vis funktion. Faktum er, at den bevægelige hyldeenhed lader den glide ind i nye funktioner ved blink i øjet.

MoreINSPIRATION
  • Lille lejlighed udnytter en glidende væg til at skjule dens funktioner
  • Den minimalistiske Tonic Shelving Unit af Reinhard Dienes Diaz
  • Modern Wall Shelving Unit

Dette kompakte rum indeholder køkkenet, et spiseplads, et afslappet opholdsstue samt et soveværelse. Hele hylleenheden er ret tung og vejer omkring 500 kg, og alligevel er det super nemt at betjene og flytte rundt. Designerne brugte spor og hjul, der er inspireret af bibliotekshylder, så ejeren nemt kan flytte enhederne.

Skub hylderne over for at afsløre køkkenet. Fold ned i bordet for at afsløre alle køkkenets essentials, og der har du det: et rigtig funktionelt og rummeligt køkken med alt hvad du behøver lige der. Har du brug for et opholdsrum / opholdsområde? Luk køkkenet og tag plads mellem hylderne.

Og når det er tid til at gå i seng, vil den centrale hylde med fold ud og rummet blive et behageligt soveværelse. På tværs af sengen er et skabshylder og et privat omklædningsrum.

Systemet ligner det af Murphy senge. Sengen foldes ned efter behov og forbliver indbygget i reolenheden resten af ​​tiden.

Og badeværelset er lige der også bagved det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar