Det multifunktionelle Marc sofabord

Med et meget simpelt design og et moderne udseende klarer Marc kaffebord at opfylde en dobbelt funktion. Dette er ikke kun et andet sofabord, men også et magasinhylde. Nogle gange, når de har deres kaffe om morgenen og har ingen at tale med, nyder folk at læse avisen eller et blad. Derefter vil tanken om, at du skal finde et sted for papiret, du ønske, at du aldrig ville have købt det i første omgang.

Marcs sofabord giver dig mulighed for blot at lægge dit papir eller magasin på en af ​​de tynde linjer, der danner toppen og bruge den som magasinholder. På denne måde sparer du besværet med at finde et sted til papiret, helst et sted tæt og hvor du kan nemt finde den. Denne tabel giver dig også mulighed for at spare plads. I stedet for at have to separate stykker har du kun en med en dobbelt funktion. Marc sofabord blev designet af spansk studio "Gauzak." Det er et moderne møbel med et enkelt og meget funktionelt design.

MoreINSPIRATION
  • Unikke Butterfly Coffee Table
  • Moderne sofabord med funktionel opbevaring inde
  • Moderne justerbar CT 110 sofabord

Bordet er lavet af stål og glas. Den er lavet af en enkelt enhed og har buede kanter og et minimalistisk udseende. Det havde tynde remme af metal over hele overfladen, hvor du kan hænge dine blade. Desuden har den, da den primært er brugt som et sofabord, også en glidende overflade af hærdet glas. Dette er den del, hvor du kan hvile din kaffekrus, mens du læser dit yndlingsblad om morgenen. Marc sofabord har et meget afslappet og alsidigt udseende, og det kan nemt integreres i enhver form for indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar