Multifunktionelle, alsidige møbler til badeværelset fra Ex.t

Ikke så længe siden aflagde vi et interview med Meneghello Paolelli Associati, et italiensk design bureau, der skaber nogle temmelig unikke og kreative sanitetsartikler. En af de råd, de gav os til at bringe mere kreativitet ind i badeværelset, var at stoppe med at se badeværelset som et toilet og forsøge at indarbejde elementer fra andre værelser i huset. Dette er den nøjagtige tilgang, som det italienske badeværelsesfirma Ex.t tager, og jeg må sige, at jeg tror, ​​at denne tilgang virkelig virker.

For at gøre badeværelset til et mindre traditionelt sted tilbyder Ex.t multifunktionelle, alsidige møbelløsninger, der kan bruges i alle rum i huset. Alle genstande er præget af praktisk, enkel og original æstetik, og vil se lige så godt ud i stuen eller soveværelset som de gør på badeværelset.

Ex.t objekter er designet af up-and-coming designere på den internationale designscene og håndlavet i små laboratorier i Toscana, ifølge den håndværksmæssige tradition, som prioriterer brugen af ​​metal, keramik og træ. På den måde blandes den italienske producentens flair med den funktionelle design vision af de internationale designere, der skabte dem: Sigrid Strömgren (Sverige), Hannes Gumpp (Tyskland), Gemma Fabbri (UK), Meike Langer (Tyskland) Hiroshi Kawano (Japan).

Denne særlige rækkevidde har en ret nordligt europæisk stemning, som mærkes ved valget af farve nuancer - Island grå, himmelblå sky, isgrå og lyserød - bruges til møbler, tilbehør og belysning fremhævet i samlingen i 2012.

Så hvordan har du det til at føle, om disse multifunktionelle møbler bruges i badeværelset? Det kan ikke være traditionelt, men jeg synes det ser ret godt ud!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar