Multimedieopbevaringsskab med 36 justerbare hylder

Vidste du, at du har mange cd'er og dvd'er og ikke plads til at gemme dem? Det betyder, at du har brug for et medieopbevaringsskab, og vi har bare ting til dig. Med en smuk kirsebærfinish til et traditionelt look og 36 justerbare hylder, er dette stykke perfekt til opbevaring af alle dine cd'er og dvd'er.

Skabet har en solid struktur lavet af trækomposit, dækket af træfiner og med nikkelhardware og en meget smuk og elegant kirsebærfinish. Det har skydedøre til nem adgang og 36 justerbare hylder klar til at blive fyldt med dine samlinger. Skabet kan opbevare op til 1400 cd'er, 627 dvd'er eller 392 VHS.

Dimensionerne på dette produkt er 61,75 "H x 63,0" B x 9,44 "D, det vægter 230,0 Lb. og det har et traditionelt design, der nemt kan integreres i næsten enhver indretning. Du kan købe medieskabinet til en pris på $ 629,99. Det vil nok se bedst ud i stuen, hvor det også er et funktionelt sted, fordi cd'erne og dvd'erne nemt kan nås og bruges. Det kan dog også placeres i soveværelset eller medierummet, hvis du har en. Skabet blev designet til cd'er og dvd'er, men det resterende rum kan også bruges til at gemme andre små ting som samleobjekter. Tilgængelig for $ 629,99.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar