Maksimere små rum: Murphy Bed Design Ideer

Der er flere udtryk, der refererer til denne type seng. Mest kendt som Murphy seng eller en væg seng, dette er en fantastisk funktion til små soveværelser. De giver dig mulighed for at spare plads uden at gå på kompromis med komfort. Der er også meget mere fleksibilitet, og rummet kan være en afslappende oase om natten og et indbydende hjemmekontor eller opholdsstue resten af ​​dagen.

Soveværelser med Murphy senge.

Med meget lidt anstrengelse og om få sekunder forsvinder hele sengen i væggen, og alt der er tilbage er et meget mere rummeligt værelse.

Endnu bedre kan sengen udfolde sig oven på en sofa, der så afsløres og kan bruges i løbet af dagen.

Når du tænker på det, betyder det ikke noget, om du har et lille soveværelse eller en rummelig. Nogle ekstra gulvplads kan ikke være ubelejligt, så en Murphy seng er virkelig et godt valg for enhver form for rum. Det er et dejligt valg i dette tilfælde, især fordi forbindelsen med balkonen bliver meget stærkere når den er i op-position.

Bedroom / home office transformations.

Da sengen indtager det meste af gulvpladsen i ethvert soveværelse, er det muligt at frigøre alt det rum og bruge det til noget andet, helst du vil have, er en stor fordel, især hvis værelset er lille. {Billede af Becki Peckham}.

Det er fantastisk, hvor meget et værelse indretning kan ændre ved blot at gemme eller afsløre nogle få funktioner. For eksempel synes værelset lige nu et almindeligt moderne soveværelse. Skrivebordet er en funktion, der ofte findes i dette rum, selv om det virker lidt svært at bruge det komfortabelt på grund af den store seng.

Men når sengen forsvinder i skræddersyet kabinet, bliver hele rummet omdannet. Det frigør masser af gulvplads.

Nu er der masser af plads til at drage fordel af det specialdesignede skrivebord, for at trække bordpladen ud og bruge pladsen som hjemmekontor. {Images from Valet}.

Af Gary Wong

Det er klart, at Murphy-senge er mest praktiske i små soveværelser som denne. En almindelig seng vil højst sandsynligt indtage næsten hele gulvpladsen. På den måde er der nok plads til en arbejdsplads og masser af lagerplads.

Dette er en meget interessant parring af møbler stykker. Sengen passer perfekt i væggen og en lille sofa afsløres.

Når sengen folder ned, sidder den næsten på sofaen, så der er ingen grund til selv at fjerne det. {Images from site}.

En Murphy-seng giver dig mulighed for at skabe en dobbeltformet indretning til værelset. For eksempel kan du designe værelset som hjemmekontor og smidigt skjule sengen i skabet.

Og hvis nogen har brug for et sted at sove, skal du bare folde sengen og rummet bliver et gæstesoveværelse. {Fundet på Dona website}.

Dette hjemmekontor har et meget funktionelt layout. Skrivebordet optager det meste af rummet, men stolen passer fint i hjørnet. Det er en perfekt placering, hvis du tager hensyn til sengen, for nu skjult i skabet.

Træk det ned og arbejdsområdet er stadig nemt at få adgang til. Sengen er meget pænt dekoreret med indbygget belysning og det smukke floral accent stykke. {Fundet på Valet}.

Det første du bemærker om dette soveværelse er dette smukke apotekskabinskab og du tænker: hvilken organiseret person skal dette være, og hvilket rummeligt soveværelse skal det være at have plads til et sådant møbel.

Faktisk er dette ikke et stort soveværelse, og kabinettet er ikke kun til opbevaring. Den midterste del foldes ned, og en Murphy-seng indtager så det meste af gulvpladsen. {Fundet på beyondbeige}.

Det er nemt at skjule en aftræksseng inde i en opbevaringsvæg. Basen bliver en bogreol og sengen forsvinder forsvindende uden at efterlade spor. {Fundet på archiproducts}.

Værelset.

En meget elegant Murphy seng, der, når den er foldet op, er næsten umulig at bemærke. Det passer perfekt ind i væggen og bliver en del af det. Et godt kig på et gæsteværelse i dette tilfælde. Fold ned sengen og et dejligt sovekabine afsløres med indbygget belysning og alt. {Fundet på stedet}.

Et meget smart læsningsområde med en behagelig stol, en matchende fodskammel og en temmelig simpel bogreol. Men boghyllen er ikke helt, hvad det ser ud til. Skub hylderne væk, og du vil blive overrasket over at finde en vægseng. Værelset bliver en sovende bugt til dine gæster, ligesom det. {Found on forma}.

At have en Murphy seng i kælderen er en vidunderlig idé. På denne måde kan kælderen være et multifunktionelt rum. Brug det som hjemmekontor, som et stille læseværelse eller bibliotek eller som et ekstra socialt rum.

Og hvis du ønsker at tage en lur eller gæster skal sove over, fold Murphy sengen og rummet bliver et hyggeligt soveområde. {Fundet på webstedet}.

Soveværelse / stue design med Murphy senge.

Tag et godt kig på dette rum. Det ligner et almindeligt moderne soveværelse. Det er ikke meget rummeligt, men den minimalistiske indretning giver det et meget smukt udseende.

MoreINSPIRATION
  • Sådan maksimerer du pladsen i en lille lejlighed
  • Vælg Loft Bed for at maksimere plads
  • Enkle løsninger og ideer til små leveområder fra IKEA [Video]

Nu spekulerer du sikkert på, om dette er det samme rum. Sengen forsvandt i væggen, og hele rummet blev lige meget større. Det er ligesom Transformers, men i en anden sammenhæng. {Fundet på Studio Garneo}.

Der er mere end en måde at skjule en Murphy seng.For eksempel har denne store, men kompakte enhed store døre, og bag en af ​​dem er der en seng, der venter på at blive brug for. Åbn døren, fold ned sengen, og du vil have et hyggeligt og intimt soveområde, men du vil stadig være i kontakt med resten af ​​huset.

En gulv til loft væg enhed som denne er fantastisk til opbevaring og gemme masser af ting, herunder pull-down senge. Selvom det er massivt, ser det ikke ud til at tage meget plads takket være sit slanke indbyggede design.

Bemærk, at der er to store hvide overflader på begge sider af væggen, og de har håndtag. Se hvad der sker, når du trækker håndtagene.

To enkeltsenge senge er afsløret. I midten er der en tv-medieenhed, så jeg tror, ​​at mange andre overraskelser er gemt i denne store hvide væg. {Fundet på radiuswood}.

Det eneste der giver væk tilstedeværelsen af ​​en Murphy seng inde i det store skab er de håndtag. Alligevel er det let at overse og beundre indretningen for hvad det er lige nu: et hyggeligt opholdsstue med en smuk pejs og ikonisk Eames Lounge og osmannisk.

Bemærk, hvor smukt Murphy-sengen var inkluderet i den rustikke sommerhusstil. Farven på skabet, der rammer den, er perfekt udvalgt.

Det er almindeligt at have en sofa foran en væg seng. Når sengen er foldet ned, understøtter sofaen det, og så har du to stykker møbler stablet oven på den anden. I dette tilfælde matcher sengen sofaen, så de danner en perfekt combo. {Found on clei}.

En anden interessant combo, denne gang med denne sektionssofa, hvoraf en sammenklapnings seng kan placeres komfortabelt. Stuen bliver et soveværelse om et par sekunder, og du behøver ikke at omorganisere rummet overhovedet.

Denne væg enhed indeholder en vippe enkeltseng med slattebund og en boghylde monteret ovenover, plus tv-enheden. En fantastisk måde at skjule en seng i almindelig øje i stuen.

Perfekt til børnenes værelse.

Murphy senge er særligt gode til børneværelset. Du kan have to separate senge på værelset uden at spilde gulvplads. Bare et fund for at indarbejde dem i et mere komplekst design. For eksempel placere dem på begge sider af vinduet. {Fundet på webstedet}.

Foto af Kitty Dadi

Dette farverige soveværelse er meget dejligt og det virker meget rummeligt og luftigt. Det er fordi der ikke er seng i dette billede. Men bag den hyggelige lille bænk / sofa er der en behagelig seng, der folder ned oven på den. En god ide til et legerum.

Murphy køjesenge.

Fantastisk stykke møbler til børnenes soveværelse, fordi de giver dig mulighed for at spare gulvplads. Men der er en måde at spare endnu mere plads på: med Murphy køjesenge.

De er to separate senge, der forsvinder i væggen, og de kan bruges uafhængigt.

af Kitty Dadi

Den øverste har også en stige, som også er gemt inde i væggen, når den foldes op.

Med køjesenge sparer du masser af gulvplads, og det giver dig mulighed for at inkludere andre funktioner, som du ellers kunne have kompromitteret på, f.eks. Et stort arbejdsområde eller mere opbevaring.

Moderne senge har innovative designs. For eksempel har dette system en speciel enhed, der hjælper med at gøre sengen og en polstret sikkerhedsbarriere.

Køjesenge giver dig mulighed for at dele et soveværelse og have så mange senge som en væg kan passe. Det ser ud til, at dette værelse kunne passe tre køjesenge inde i denne smukt indrettede mur. Der er også denne store seng på den tilstødende mur, som foldes ned oven på skrivebordet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar