Secrets gemt bag Murphy Door

Murphy-senge, så store og som rumbesparende som de måtte være, er ikke så spændende som Murphy-døre. Ja, der er sådan en Murphy dør. Du er sikkert allerede bekendt med konceptet: dette er dybest set en dør forklædt som en bogreol, en dør, der gemmer et hemmeligt rum. Det er helt sikkert en spændende måde at omdanne en enkel dør til noget mere interessant, selvom ideen er at gøre det vanskeligt (eller umuligt) at få øje på åbningen. Lad os se, hvordan andre har integreret Murphy-døre i deres hjem.

DeForest Architects gav dette hus en hemmelig dør forklædt som et sæt åbne hylder. Det er placeret mellem en indbygget siddeplads og trappen, og hvis du skubber på hylderne, afsløres et opholdsrum. Placeringen er praktisk, fordi dørhylderne holder bøger, hvilket er godt, da der er en læsekrog lige ved siden af ​​dem.

I London er der en hems lejlighed, der er blevet renoveret af arkitekt Alexander Martin. Det har også en hemmelig dør. Det er skjult bag en lille bogreol, der glider tilbage for at afsløre et studieområde. Systemet er genialt og viser os en interessant måde at skjule et hjemmekontor, så funktionerne forbliver adskilt.

Hvem ville mistanke om, at der er noget bag en hel mur dækket af bogreoler? Ikke mange mennesker, og det er faktisk meningen. Overraskelseselementet gør dette design af arkitekt Consuelo Jorge så specielt. Dette er et rum i Brasilien. Det var designet til en kunstsamler og det har ikke en Murphy dør men tre og de kan alle åbnes samtidigt for at afsløre et hemmeligt rum.

Det er lettere at forklæde en dør som en reol, når den ikke er den eneste af sin art. Når der er en hel væg dækket i bogreoler, hvis en sektion fordobles som en dør, kan den blande sig lettere, og det er også mindre tilbøjelige til at mistanke om noget. Dette hjem i Phoenix, Arizona blev designet af The Ranch Mine og dets interiør er ret sjovt.

Airbnb samarbejdede med The Bold Collective, da de oprettede deres nye kontor i Sydney, Australien. Det er et hyggeligt og indbydende kontor, der ser ud og føles meget som et hjem. Det har komfortable loungeområder, mødelokaler med komfortable bænke og endda et mødelokale gemt bag en Murphy dør.

Når man kommer ind i denne lejlighed i Slovakiet, virker alt godt og smukt bortset fra en ting: soveværelset er ingen steder at se. Det er ikke fordi det mangler, eller fordi det på en eller anden måde er integreret i et multifunktionsrum, men fordi det er skjult og døren ikke er synlig. Se nærmere på den venstre side af reolen og alt er afsløret. Denne lejlighed er designet af JRKVC

Det kræver en smule detektivarbejde at indse, at dette hjem designet af i.house i Vietnam er større end det ser ud til. Hvis du analyserer den store bogreolv, bemærker du, at den har en unødvendig stor ramme, og at der er et mellemrum der ikke normalt skal være der. Det kan kun betyde én ting: det er faktisk en hemmelig dør. Det fører til et gæsteværelse, der også fungerer som hjemmekontor.

Det er nemt at skjule et værelse, når du arbejder med et stort rum, men hvad med et lille hjem? Nå, mange ting er mulige, når du er genial og kreativ. Da Project.DWG ~ Architecture designet KLM House i Holland besluttede de at opbygge. Huset sidder på en 55 kvadratmeter masse, men det stopper ikke det fra at være fuld af overraskelser, herunder dette hemmelige krog ved trappen.

MoreINSPIRATION
  • Minuscule 8 kvm lejlighed fuld af hemmeligheder og skjulte funktioner
  • Hemmelige bogreoledøre, altid sjov og altid mystisk
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter

At opbygge dit eget hjem kan være udmattende, men også sjovt og spændende. Arkitekt Jesse Bennett og indretningsarkitekt Anne-Marie Campagnolo skabte Planchonella House. Det er et hus, de byggede for sig selv, og som indeholder mange interessante funktioner, herunder et hemmeligt rum gemt bag en Murphy-dør.

Britt Crepain og Stefan Spaens (nu CSD Architecten) bygget deres eget hus på et meget lille plot i Antwerpen, Belgien. De valgte at give det et simpelt interiør med rene former, klassiske og elegante møbler og mest neutral farve. Samtidig havde de lidt sjov at tilføje et hemmeligt rum bag boghyllerne.

Utz Design kender en eller to ting om brugerdefinerede møbler og om de måder, hvorpå den kan optimeres for at passe til forskellige rumlige konfigurationer og krav. De designet denne seje boghyldevæg, der har en hemmelig dør bygget lige ind i den.

For at kunne integrere et hemmeligt rum med en Murphy-dør ind i et hjem, skal det bygges med denne detalje i tankerne fra starten, selvom det til tider kan tilpasses et allerede eksisterende layout. Nick Mehl Architecture gjorde et godt stykke arbejde her. Den hemmelige bogreoledør afslører en smal gang, der går til venstre under trappen.

Abode Architects brugte også en Murphy dør i et af deres projekter. De skjulte det herhjemme klogt og adskilt det fra stuen uden at gøre det ser almindeligt og kedeligt ud.

Dette er ikke den klassiske Murphy dør, da der ikke er nogen bogreoler involveret. Panelet ser faktisk endda lidt iøjnefaldende ud, med den kant, der omgiver den og endda den dørformede form og struktur.Dette er det indre af et rum designet af Farinelli Construction.

Det er nemt at skjule en hemmelig dør i en væg, der har et geometrisk design. Døren bliver en del af mønsteret, og som Murphy Mears Architects viser os her, er hylderne valgfrie. Dette er Zaguan House, en enkeltfamiliebolig, som de designede i Houston, Texas.

At have et hemmeligt værelse med en hemmelig dør i kælderen kan lyde lidt uhyggelig. Just Basements viser os, at et smukt design kan ændre alt. Elsker du ikke bare, hvordan denne uregelmæssigt formede dør er helt skjult i væggen?

En hemmelig dør kan være en sjov mulighed, når du vil skjule et gæstetoilet eller et pulverlokal. Hugh Jefferson Randolph Architects var dem, der skulle designe denne bolig. Dette lille pulver rum passer under trappen og døren er klogt skjult som en simpel væg uden hardware til at give den væk.

Når du ser en mur, der ligner dette, er det klart, at den har noget at skjule. Du ved bare, at der sker noget, især hvis du har spillet nogle videospil i din levetid. Hvad du ser her er en hemmelig dør forklædt som en mur. Det er noget, som Mikhail Riches tilføjede til et Londons hus, mens renoveringen blev renoveret.

En hemmelig dør forklædt som en reol er temmelig cool og svær at se selvom det er den eneste bogreol i hele huset, så forestil dig denne designstrategi, der bruges i et bibliotek. Dette hus, tidligere en laden, blev omdannet af Studio Seilern Architects til det fantastiske og mystiske hjem, du ser her.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar