5 læderstole, som dit hjem har brug for

Som marmor og bøger og trægulve vil nogle indretninger altid være i stil. Læder er helt sikkert et af de klassiske medier, der altid matcher i dit hjem, uanset hvor mange gange du pynter. En god læderstol er det perfekte stykke lædermøbler til at føje til dit hjem, når du vil have materialet, men har ikke råd til en lædersofa. Stole er meget mere overkommelige, og de vil være tidløse i din stue, om din sofa er lyserød eller blå eller gul. For at få en ide om, hvilken herlighed du er i, her er 5 lædersæder, som dit hjem har brug for.

Læderstol

Underskud ikke den grundlæggende læder lænestol. Tilføjelse af dette stykke til dit hjem kan tilfredsstille flere slags stilarter som mandlige, industrielle, landlige og endda moderne. Det bedste er, at du ikke behøver at købe din læderstole mærke spanking nye. Hvis du finder en i en antikvitetsbutik eller anden hånd, kan du helt bruge slitage til din fordel. Det vil se så indbydende sidder ved siden af ​​din sofa i stuen. Eller brug en i soveværelset til at skabe en hyggelig læsningskrog.

(Billeder 1, 2, 3, 4, 5)

Læder Butterfly Chair

Der var engang, da sommerfugle stole kun var til teenagere. Men da blev der klogt og besluttede at begynde at lave sommerfuglstolebetræk i stoffer og materialer, der var vokset op passende. Nemlig, læder. En læder sommerfugl stol er den perfekte stol til et rum, hvor tingene skal flytte hurtigt. Det er let at gøre det nemt at glide ind i et hjørne og det åbne rum under gør det let på øjet. Disse stole er en god mulighed for lejere og drifters for at tilføje nogle seriøse stil til deres rum, samtidig med at møblerne er bærbare.

(Billeder 1, 2, 3, 4, 5, 6)

Den Læder Vævet Stol

MoreINSPIRATION
  • Læder Butterfly Stole - Klassisk Og Stadigt Elegant
  • Moderne Knap Læder Lænestol Og Osmannisk
  • Læder Swivel Lounge Stole

Tal om midten af ​​århundredet moderne, denne læder stol har den stil ned pat. Det er lagt tilbage struktur og vævet læder gør det til en god stol til at ligge og blive komfortabel, mens du ser dit foretrukne tv-show. Eller du kan bruge de mere opretstående versioner som stole i spisestuen. I begge tilfælde vil du bruge disse på et sted, hvor du sidder i mere end et par minutter, fordi du en gang ikke sidder i disse, vil du ikke komme op. De vil tilskynde dig til at bremse ned, mens du ser moderne og elegant i dit rum.

(Billeder 1, 2, 3, 4, 5)

Læder safaristolen

Nogle gange polstret, nogle gange mere af en slingestol, læder safari stolen er altid klassisk. Pas på, disse har været på trend i et stykke tid, så du må måske jage lidt for at finde en til dig selv. Trærammen bringer lidt varme til dit rum, mens læderet holder det enkelt og tidløst. Det er bare den lyse, men permanente accentstol, din stue har ledt efter. Og de ser endnu bedre ud, når du har et par.

(Billeder 1, 2, 3, 4, 5, 6)

The Leather Barstool

Lad os ikke glemme køkkenet i alt dette læder stol gloriousness. Heldigvis laver de en læderbarstole, der handler om den mest stilfulde barstol, du nogensinde vil se. De er enkle og smukke i deres design og lover at tilføje lidt personlighed til dit køkken. Plus, læder er meget lettere at rengøre end træ, så du behøver ikke at bekymre dig om barnets spild og splatters. Dybest set har du lige fundet den perfekte barstol, du har ledt efter.

(Billede 1, 2, 3, 4, 5, 6)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar