MYP Single Family Suburban House

Beliggende i Argentina, Buenos Aires, synes dette enkelt familiehus at have en permanent forbindelse med det smukke omkringliggende område. Det får dig til at tro, at du befinder dig i et specielt designet sted, hvor hensigten om udvendiggørelse af volumen og udnyttelse af alle muligheder er fuldstændig gennemført. Det giver helt sikkert indtryk af privatlivets fred, og det der er meget interessant er, at der er en tydelig adskillelse mellem dagaktiviteter og nataktiviteter.

Der er mange elementer, der viser maksimal udnyttelse af området: et perfekt promenade sted, et yderkøkken, en dejlig gård, en golfbane. Alle disse åbne grønne områder, der er designet til afslapning, er i en slags arv med de indre elementer. Hele udsigten har den bedst mulige solorientering, interiøret er beskyttet mod sol og det naturlige lys er afgørende for dette klubhus med granitgulve, trælofter, mursten, indtrækbare glasdøre, rektangulære former. Alle disse aspekter er præget af kompleksitet, modernitet, elegance skabt af Estudio BaBO på 330 kvm.

MoreINSPIRATION
  • New York Contemporary Single Family House
  • Enkeltfamiliehus med tre facader og fem soveværelser
  • Single Family Myra Vale House af Katon Redgen Mathieson

Alt ser ud til at være blevet skabt for at give en monolitisk karakter til huset. Møbelmøderne blev omhyggeligt udvalgt og i harmoni med interiøret. Bygningen selv synes at være en perfekt geometrisk form, et rektangel, der passer perfekt på siden, det blev druknet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar