NanaWall Moderne Folding Doors

Tilføjelse af bifolddøre til dit hjem kan ikke kun omdanne dit boligareal fuldstændigt, men det kan øge værdien til huset og også tilbyde udsigt over det omkringliggende landskab, om dit hjem sidder på et bjerg, i en dal eller højt op i en bybygning . Disse moderne udvendige foldedøre fra NanaWall er utroligt flotte med sammenfoldelige plissede skærmpaneler, der glider på en enkelt 1/4-tommer høj ved 3/4-tommers gulvspor, som foldes åbent nok. Når de er lukket, kan du se udsigten fra alle vinkler i disse moderne foldedøre.

Døre er en af ​​de mest almindelige funktioner i huset, ligesom vinduer. Og mens nogle mennesker kun bryr sig om at have en dør, der forbliver låst, og som holder dem sikre inde i huset, er andre lidt mere prætentiøse, og de kræver lidt mere fra deres døre. I dag er det ikke nok at have en sikker dør, den skal også se godt ud og være smuk. Og for dem af jer, der gerne vil have noget andet, bør du måske prøve disse interessante foldedøre.

MoreINSPIRATION
  • Åbn dit opholdsstue med foldede terrassedøre
  • 17 fantastiske måder at bruge dobbelt foldede døre i stuer
  • Sectional Glass Garage Døre Brugt I Moderne Design

De giver dig mulighed for at have mere åbent rum, som også kan være nyttigt, når du flytter ting indefra til uden for huset eller omvendt. Og ikke kun det, men disse foldedøre ændrer helt designen af ​​dit hjem. Det vil se mere moderne og mere indbydende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar