Nanjing Sifang Kunstmuseum

Her er et uventet udseende til et museum. Det er skabelsen af ​​Steven Holl Architects. Museet er beliggende i Nanjing, Kina. Den første ting du bemærker om det er det fantastiske landskab omkring selve museet. Det er en usædvanlig beliggenhed. Jeg ville have forventet dette, hvis det var et sommerhus, men ikke et offentligt museum.

Faktummet, der ligger i et isoleret område som denne, gør det mindre tilgængeligt og sværere at komme til. Det er ikke ekstremt svært at komme derhen, men det er heller ikke meget nemt. For nogle mennesker er det nok at opgive ideen om at besøge det. Selvfølgelig er det ikke bare det sted, der er usædvanligt. Designet er lige så imponerende som landskabet. Den høje struktur stiger over træerne som et periskop eller et Cyclops øje. Det er lidt underligt, men det er også meget stimulerende. Oplevelsen af ​​dette museum er unikt og svært at glemme.

MoreINSPIRATION
  • M Shed New Museum of Bristol
  • Städelmuseet har et underjordisk galleri gemt under haven
  • Kunstvidenskabsmuseum i Singapore

Når du er på toppen, kan du beundre byen. Billedet er meget smukt. Dette bør dog ikke være formålet med et museum. Det er dog en stor bonus. Alligevel er der denne følelse af, at designet og arkitekturen har tendens til at skinne ud i museet. De besøgende; opmærksomhed er stjålet af det fantastiske landskab og arkitekturen. Bygningen selv er blevet et mål. Forhåbentlig vil gæsterne også gå ind for at se den faktiske udstilling. {Fundet på samtidige}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar