Narrow House i Japan med et vertikalt levende rum

Det er ikke første gang, at Fujiwarramuro Architects overrasker os med et usædvanligt design. Vi har allerede set en anden af ​​deres kreationer, et hus med en underlig form bygget på et websted med en usædvanlig form.

Denne gang er det hus, vi taler om, beliggende i Nada, Japan. Den sidder på et websted, der måler 36,95 kvadratmeter. Det er et meget smalt område mellem to bygninger, og det er ikke den type rum, der normalt inspirerer dig til at bygge dit hjem der.

MoreINSPIRATION
  • Hus på et lille og smalt sted i Kanagawa, Japan
  • Den 47% House, en anden usædvanlig Japan bopæl at tilføje til vores liste
  • Smukt familiehjem i Barcelona af Ferrolan LAB

Alligevel formåede arkitekterne at bruge denne lille plads på en meget interessant måde. De byggede et hjem der. Det er et hus med et samlet areal på 63,33 kvadratmeter og det har tre etager. Fordi webstedet er så smalt, var der visse begrænsninger ved udformningen af ​​interiøret. Huset har ingen vinduer på siderne, så ovenlysvinduer blev medtaget i designet for at give sollys mulighed for at nå til bunden af ​​huset.

Grundniveauet er besat af garagen. Køkkenet, spisestuen og køkkenet besætter første sal. Anden sal rummer et soveværelse samt børnenes værelse. Interiøret er funktionelt organiseret og indretningen er meget enkel. Selvom strukturen og layoutet er usædvanlige og måske ikke synes meget indbydende eller indbydende, er der ingen følelse af snæverhed eller mangel på åbenhed i huset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar