Nature Surrounded House of Lake Biel af Bauzeit Architekten

Biel-baseret designstudio Bauzeit Architekten har designet et smukt moderne hjem. House of Lake Biel blev bygget under hensyntagen til forholdet mellem ejendommen og dens maleriske omgivelser. Beliggende i Lake of Biel, Schweiz dette moderne hus er et fristed at trække sig tilbage til.

Hvad der engang var en gammel romantisk have i en nittende århundrede villa er nu denne fantastiske bygning. Den resterende del af den, en gammel Grota, en dam og træer er blevet bevaret og integreret i det nye projekt. Desuden er miljøet meget vigtigt for ejendommen, og det filtreres gennem trægitteret, som også giver privatlivets fred.

MoreINSPIRATION
  • Fresco House - et luksuriøst hjem omgivet af naturen
  • Fordelene ved at have et naturligt omgivet hjem
  • The Slender House, et luksuriøst søhus, forankret i naturen

Dette utrolige hus er organiseret på tre niveauer, hver etage med en særskilt karakter. På første sal finder du stue og køkken, der er i fuld kontakt med udvendig på grund af gulv til loft vinduer. På øverste niveau er der to badeværelser i form af to skulpturelle mængder. Med hjælp os et gardin system formåede arkitekterne at skabe et soveværelse og to områder designet til arbejde og meditation også. Den nederste etage rummer en kælder, vaskeri, opvarmning og et værksted.

Det luksuriøse House of Biel er et fantastisk moderne hjem, der har meget at byde på. Omgivet af naturen er dette hus det perfekte sted at læne sig tilbage og slappe af.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar