Neo-Georgian Home i London får en moderne forlængelse

England-baseredeAR Design Studio Architects konstant overraske os med deres moderne udvidelser; du kan huske The Glass House eller The Runners Project, begge featured på Freshome et stykke tid tilbage. I dag tilbyder vi et glimt afRichmond House, arkitekternes seneste projekt.

I henhold til lokale bestemmelser slog AR Design Studio sammen gammelt og nyt i et moderne drømmehus. Huset i London blev oprindeligt bygget i neo-georgisk stil og blev opgraderet ved at tilføje en generøst størrelse moderne udvidelse, der åbner op til baghaven.

"En enkeltforlængelse på bagsiden af ​​huset giver et stort åbent køkken, spisestue og boligareal," sagde arkitekterne. "Dette skaber et let og luftigt rum for ejerne og giver Dylan, hunden, masser af plads til at løbe rundt. Den ydre facade er klædt i tesselleret fibercementbeklædning og sætter en moderne geometri. "

Det primære opholdsstue er forbundet med soveværelserne på andet niveau ved et stål- og tømmertrappe med glasreling. Hvad synes du om den moderne udvidelse på dette hjem? [Billeder af Martin Gardner]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar