Beliggende mellem en klippe og et vandstræk: Cliff House

Waterfront Homes fanger ideen om at leve af vand, mens den moderne arkitektur med omfattende brug af glas konstant minder dig om hvor du er. Arkitekt Scott Allen designet Cliff House som bevis for at leve i harmoni med omgivelserne kan også sikre, at du har en behagelig livsstil. Beliggende i Gig Harbor, Washington, står Cliff House med sin ryg mod en naturlig klippe og dens forside åbnet for strækningen af ​​beroligende vand. Udskiftning af et gammelt gæstehus og havhus, den nye moderne boligbyggeri skulle være designet og bygget som reaktion på det hårde terræn.

Som forklaret af Scott Allen Architecture, "designløsningen gør taget til den nye struktur en udvidelse af oplandsgræsplænen, med en glas lukket elevator, der giver adgang til de to niveauer nedenfor. Mod syd ligger der et udendørs boligareal mellem huset og en ny bådhus. Trapper fører ned til vandet og er indarbejdet i en række dæk, terrasser og broer, der skaber rum til at leve og underholde. Dette område har også en brændeovn med pejs og en udendørs pejs. "På mindste af en båds hytte viser første sal af huset Douglas gran-lofter og vægge med overdimensionerede vinduer, der oversvømmer interiøret med naturligt lys. Fire hovedbygningsmaterialer på facaden - kobber-, beton-, metalvinduesbeklædning og cedertræ - modstår de særlige forhold, mens miljøvenlige funktioner som det grønne tag eller solcreme hjælper med at afkøle interiøret om sommeren.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar