North Carolina Home med den ultimative miljøforsker Cred

Dette komfortable og stilfulde familiested i Chapel Hill, North Carolina, har for nylig modtaget en stor miljøvidenskabelige cred ved at gå netto positivt. Arkitekt Arielle Condoret Schechter sagde at hjemmet producerede $ 22 mere energi om måneden end det forbruges på tidspunktet for sin rapport om projektet.

Kevin Murphy ejer begge dette hjem og driver byggefirmaet, der har bygget det. Han tilbød nogle yderligere detaljer om netto positivt familieliv, herunder deres evne til at spise mad dyrket eller opvokset på egenskabens 4,3 hektar jord. De håber at købe en elbil for at afrunde deres sunde og miljøvenlige livsstil.

Miljødesignet er drevet af et 7,9 kW solpanel. Det bruger også den energieffektive Build Equinox CERV til luftstrøm. Dette system affugter indgående frisk luft, før den bringes ind i hjemmet, og tillader hussejeren at indstille flere luftkvalitetskontrol.

Billeder af interiøret viser, hvordan grøn levende kan udføres i en velkendt familieatmosfære. Stueetagen anvender et åbent koncept med et stort rustikt køkken med synlige bjælker, der løber hen over loftet, som strømmer naturligt ind i sin komfortable stue. Hjemmet har også en stor overdækket veranda for godt vejr. [Fotografier og informationer fra Arielle Condoret Schechter og Newphire Building]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar