11 Sneaky New Build Budget Busters (og hvordan man undgår dem)

Du har omhyggeligt plukket din maling farve og valgt den perfekte badeværelse flise. Nu er det tid til at lade bygherren tage over detaljerne, ikke? Nogle produktionsbyggere anvender en fast pris model efter estimeringsfasen, men det er ikke altid tilfældet. Opbygning af et hjem selv eller ved hjælp af en enkelt entreprenør kan efterlade dig på krogen for ekstra omkostninger. Der er trods alt nogle ting, du bare ikke kan planlægge. Uanset om det er en vejrforsinkelse eller unøjagtige planer, kan tilfældigheder virkelig blæse dit budget. At vide, hvilke områder der skal planlægges og efterlade en lille polstring i dit nye byggebudget, kan holde dig på rette spor.

Hold øje med disse fælles nybyggede budgetbustere og tal med din entreprenør eller bygherre om spilplanen.

Markomkostninger

Dine jordomkostninger kan påvirke dit budget, før du bygger. Billede: Wisconsin Landscape Contractors Association

Nogle af de snigeste budgetbustere kan dræne dit budget, før du selv hælder et fundament. Udgifter til jordudvikling og forbedring er ikke altid indregnet i, når man vurderer et byggebudget, så spørg bygherren om disse omkostninger:

 • Mange forbedringer.Hvis du bygger på et ikke-godkendt parti (uden kloak og elektrisk allerede stubbet), skal du tilføje forbedringsomkostninger til dit samlede budget. Afhængigt af hvor langt du er fra den nærmeste kloaklinje (eller hvis du går med et septisk system), kan du se på et par tusinde dollars, før dit parti kan bygges.
 • Jordbetingelser.Den type jord, der fylder din byggemængde dikterer vægten af, hvad der kan bygges der. Du (eller din bygherre) skal købe en jordrapport, og dit hjem skal være strukturelt konstrueret til, hvad din jord kan bære. Ignorer rapporten eller spring den helt over, og du kan ende med dyre reparationer eller kræve yderligere udgravning, før dit hjem er klar.
 • Site plan ændringer.En arkitekt opretter en hjemmesideplan for dit hjem, men du kan stadig ændre dig. Hvis du bestemmer dig for, at du gerne vil have dit hjem på et andet sted, er du dog parat til at tage et stykke ud af dit budget. Selvom du ikke er begyndt at bygge, vil den nye plan koste dig. Hvis bygningen allerede er startet, vil det koste dig endnu mere.

Byudgifter

Bybelastningsgebyrer giver dig adgang til offentlige tjenester. Billede: Platinlandskab og svømmebassiner

Uanset hvor du bygger, tager byen, byen eller amtet et stykke ned. Hvis du er ny til at bygge, har du måske ikke planlagt for budgetbusters, der betales til byen i stedet for din bygherre.

 • Effektgebyrer.Effektgebyrer er stort set en skat, der betales til byen for privilegiet at opbygge der. Effektgebyrer går normalt mod ting som parker, vejvedligeholdelse og andre offentlige tjenester, du vil bruge. De kan være overalt fra et par tusind dollars til $ 10k +, så spørg din bygherre om gebyrerne, og om de er inkluderet i byggeprisen eller ej.
 • Tilladelser.Hver gang du sender en tilladelse til amtet, betaler du et gebyr. Du skal absolut have byggetilladelse, men du skal muligvis også få tilladelser i hele processen. Hvert amt er anderledes, så det lønner sig at forstå tilladelsesprocessen på forhånd eller risikere dyre bøder.
 • Kode overtrædelser.Hold dig til koden! Hver by har regler for hjemmedesign og bygning og ignorerer dem kunne forlade dig med en fin og en dyre omdrejning. Din designer og bygherre kender koden, så tryk dem ikke for at skabe et hjem, der ikke overholder.

Hjem omkostninger

Kosmetiske håndtryk gør dit hjem til et hjem, så budgettet din nye bygning i overensstemmelse hermed. Billede: DM Interiors

Du har navigeret før byggeprocessen og forblev på budget, men byggeprocessen kan være lige så uforudsigelig. Altid rydde dit budget og skøn med din bygherre på forhånd, men ved at disse omkostninger stadig kan køre den endelige prislapp.

 • Sealing.Du elsker din nye badeværelse flise, så du vil have det til at vare. Desværre er omkostningerne ved forsegling af fliser og gulve ikke altid inkluderet i buddet. Budget alt fra $ 0,75 til $ 1,25 pr. Kvadratfod for hele din forsegling (og arbejde).
 • Vindue behandlinger.Lokale looky-loos vil måske ligge i dine vinduer, så glem ikke dine vinduesbehandlinger. Uanset om du går med gardiner, persienner, skodder eller anden behandling, der dækker alle dine vinduer, kan det være en dyr eftertanke.
 • Kosmetiske armaturer.Dit badeværelse er præcis, hvordan du havde drømt det ville være - bortset fra manglen på spejle og håndklædeholdere. Glem ikke at budgettere for alle de små funktionelle armaturer, der gør dit hjem levedygtigt.
 • Landskabspleje.Landskabspleje er ikke altid inkluderet i dit byggereskøn, så spørg op foran. At sætte i sod, hælde asfalt og plantning af træer kan udgøre en betydelig pris i slutningen af ​​en allerede dyr byggeri. (Heldigvis kan du selv gøre noget for at spare penge.)
 • Builder opgraderinger.Måske troede du, du kunne komme væk med startlinjen apparater, men skiftede dig. Måske har du lavet et sidste øjebliks valg til at vælge badekar i stedet for standardbruser. Når du laver opgraderinger i løbet af byggeprocessen, skal du forvente, at din endelige pris øges.

Budgettering af din nye bygning

At opbygge et brugerdefineret hjem kan være forvirrende, men det behøver ikke at være en gamble. Uanset om du vælger at bruge en bygherre eller selv kontrakten selv, er det op til dig at administrere budgettet til din nye bygning.At kende processen inde og ude hjælper dig med at holde øje med budgetbusters, at ballonen din endelige pris. Så længe du holder nogle polstring for problemer, opgraderinger og tilfældigheder, bliver du ikke tilbage med stickerchok på din flyttedato.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar