Sydamerikanske Flavours Shaping Modern Restaurant Design i København

En ny københavnsk restaurant har for nylig åbnet sine døre og byder internationale gæster velkommen i et levende rum inspireret af varmblodet latinsk kultur og skandinavisk kulturarv. Den kælderfantastiske restaurant i København viser, hvordan moderne restaurantdesign komponerer en meget inspirerende niche. Københavns restaurantgruppe Cofoco bestilte Jonas Hartz (af Hz), Jakob Lange (af BIG) og Lars Larsen (af Kilo) for at skabe et fantastisk design for åbningen af ​​deres nye restaurant i byen. Llama - Restaurante Sudamericano var navnet valgt til at definere denne unikke, eksotiske blanding af kulturarv elementer.

Du ser, moderne restaurantdesign påvirker stemninger, drømme og sanser. Nogen kan drømme om en romantisk middag der, andre kan drømme om at åbne deres egen restaurant, men alle er under den magiske stave af aromaer, teksturer og farver.

Denne lokkende blanding af aromaer placerer restaurantens menu på din "must try" -liste, når du besøger København: "Llama er blandt de første restauranter i regionen for at trække på smagene på det sydamerikanske kontinent. Inspireret af Peru, Argentina, Bolivia, Ecuador, Chile, og som flytter lidt nordpå, Mexico, har menuen ceviches, anticuchos, kød fra Uruguay-stil, tacos og en liste over sydamerikanske spiritus.

Men Llama er uden tvivl rodfæstet i Norden og sigter mod at tænke og fornuftigt gifte sig med den sydamerikanske inspiration med skandinaviske produkter og opskrifter. " Gulve smukt dekoreret med håndlavede mexicanske cementfliser understøtter de mørke møbler, mens en grøn mur lever op i hele etablissementet. Kluster rundt om det pulserende hjerte - baren - tre forskellige spisestue rum blev optimeret til plads til 180 personer to gange om natten. Den flamboyante restaurant var engang en mørk kælder. Nu brister det med latter og inspirerer andre til at følge deres pulserende blods ønske. "Ud fra et arkitektonisk synspunkt synes jeg, at vi har skabt en bemærkelsesværdig omdannelse. Hovedtanken om sammenlægning af to kulturer har gjort en fortolkning af en traditionel latinamerikansk folkeslag til et moderne københavnsk offentligt rum."Siger BIG Partner Jakob Lange.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar