New England lader med midcentury-moderne designhus

Da vi var små, ønsker vi alle at blive astronauter! Nå, hvis det ikke var muligt, kan vi nu købe et hus, der opfylder vores astronautdrømme. På en stille, skovklædt gade i en lille by mest traditionelle hjem sidder det som en rumkapsel. Farverne inde i huset giver en pulserende følelse. Med kabinetter færdig i en brændt orange, metallisk bilmalingskvalitet, ser køkkenet ud som en Corvette, "sagde Elatia Harris, en kok og cateringfirma, der kokken mange af familiens måltider og hjalp arkitekten til at designe køkkenet.

Huset er fyldt med fotografier, malerier og udskæringer, der blev samlet fra forskellige steder, ligger over vægge og hylder og påvirker husets farve og skema. Indretningen kom også fra mange kulturelle referencer, mange af dem fra 1960'erne og 1970'erne. Ideen om et beaded gardin, for eksempel, kom fra et sæt på "The Mary Tyler Moore" show.Visitors går ind i hjemmet gennem siloen. Når dørene åbner dig, møder du et lyst orange metal, der cirkulerer trappen og giver dig en særlig følelse, der trækker øjet forbi en cirkulær bogreol til en rotunda 19 meter op med et ovenlys.

MoreINSPIRATION
  • Moderne hjem, der bruges til at være rustikke gamle låve
  • Elegant Midcentury moderne køkken indretning ideer
  • Fantastisk Balancing Barn House i Suffolk, England

Massachusetts huset kombinerer referencer til New England lader med midcentury-moderne design og et vindue til en ydre rum oplevelse. Parret, der ejer huset, hyrede Cambridge-bygherren Duncan MacArthur og tilbragte omkring 2 millioner dollars til at bygge hjemmet, færdig i efteråret. Et fem-værelses, 4,250 kvadratmeter hus på en halv hektar i Belmont er til salg for 2,7 millioner dollars. {Fundet på wsj}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar