New Home Design i Australien Spejle Naboarkitektur

Når du planlægger at nyde en trøstende livsstil sammen med din kone, forældre og nyfødte, vil du gøre det bedste ud af dit nye hjem design. Alta Architecture og R.Z. Owens Construction blev bedt om at vende et nordvendt 705 kvadratmeter rektangulært parti til et drømmehus, og de gjorde et fantastisk arbejde i betragtning af det stramme budget og strenge ejerens anmodninger.

Deres klient ønskede et rummeligt hjem i Melbourne, Australien, en som ville inkorporere 5 soveværelser, store åbne rum både indenfor og udendørs og nordligt sollys efter eget skøn. Desuden forestillede han sig, at hans familie bor i et stilfuldt designet og indrettet hjem forbundet med naturen.

Forbundet til gaden via smukt enkle hjørnevinduer, har indgangsloungen udsigt over gaden og forhaven. Privatliv i soveværelset ovenpå kan nås ved hjælp af gardiner designet til ikke at forstyrre design klarhed fremvist af gaden facade. Ifølge arkitekterne "hvert facadeelement havde sin egen artikulering, uanset om det er cantilevering på balkonen på øverste etage, gennemsigtigheden af ​​den store glasrude under den eller det lille walk-in beklædningsvindue med ekstruderet ramme, træinddelingslinierne i master sengevinduet , og panelet af tømmer garage døren; alle disse elementer blev bundet sammen under et samlet farveskema og et løs geometrisk forhold, som tillod en at læse de underliggende principper for en sådan sammensætningsstruktur, og alligevel ikke at blive overvældet af dens stivhed.”

Fotograferet af Media Design Studio, giver boligen og omgivelserne en elegant stemning. Udformningen af ​​sit selv med en stærk karakter, efterligner huset formens naboplads og gaveltag med en trekantet masse - en moderne version af den elskede tagform. Indbydende og tilpasset til ejerens anmodning på en moderne måde, dette hjem komplimenterer ejerens livsstil, såvel som dens kvarter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar