10 Smart New Kitchen Produkter, der skal købes i 2016

Lag dit køkken med nogle nye produkter til det nye år. Billede: Gail Owens Photography

Det nye år er det perfekte tidspunkt for en ny start. Hvorfor ikke starte med køkkenet? Køkkeninnovationer springer altid op på markedet, så vi slog nettet for at finde de nyeste, smarteste køkkenprodukter, fra sjove samtalestarter til funktionelle værktøjer, du ikke tror på, at du nogensinde har levet uden.

Her er 10 nye køkkenprodukter, der giver dig en smart start i 2016.

Ja, du kan få varm kaffe fra denne GE køleskab. Billede: Først fejrer vi

Et køleskab der laver kaffe

GE's Café Series køleskabe indbygger et Keurig K-Cup Brewing System i dørdispenseren, der tillader single-serve kaffe med et tryk på en knap. De magiske køleskabe kommer i fransk dør eller side om side modeller.

CinniBird giver dig mulighed for at krydre din latte med personlig kunst. Billede: CinniBird

Latte Art Pen

CinniBird krydderpenne giver dig mulighed for at tilføje personlig kunst til din hjemmebryggede latte. Vil du have en god gave til Valentinsdag? Penning romantiske ordsprog i din signifikante andres kop kaffe (eller dessertplade) kunne helt sikkert krydre dit kærlighedsliv.

Du kan lave smartere kaffe via din smartphone eller tablet. Billede: Business 2 Community

Wi-Fi Kaffemaskine

Programmerbare kaffekande er ikke noget nyt. Men hvor mange gange har du gået i seng om natten og glemmer at indstille timeren og fylde kaffekrukken, så du får en varm kop først om morgenen uden at skulle gøre noget?

Den smartere kaffemaskine synes at have løst dette dilemma. Denne Wi-Fi-aktiverede kaffemaskine kører via din smartphone eller tablet, mens du stadig er i sengen; det grinder endda kaffebønnerne. Ak, den er kun tilgængelig i Europa. For os af os i USA vil Mr. Coffee Smart Wi-Fi Enabled Coffeemaker gøre tricket via den gratis WeMo-app.

Orange Chef Prep Pad er ikke kun en digital skala, men også en ernæringsvejledning. Billede: Den Orange Kok

Food Prep Pad

Et nyt år bringer ofte beslutninger; for mange omfatter de spiser mere sundhedsmæssigt. Uanset om du søger at tabe sig eller simpelthen forbedre dit overordnede helbred, skal du holde øje med, hvad du spiser, en vigtig rolle.

Orange Chef Prep Pad arbejder sammen med din iPad eller iPhone for at tjene som ikke kun en digital skala, men også en ernæringsvejledning. Det har et "madbibliotek" på mere end 300.000 genstande, og giver dig sammenbruddet af kalorier, fedt, protein og carbs.

Crock-Pot Smart Slow Cooker kan betjenes af smartphone. Billede: Belkin

High-Tech Slow Cooker

En anden højteknologisk tilpasning til et traditionelt apparat gør, at Crock-Pot Smart Slow Cooker med Belkins WeMo-teknologi giver dig mulighed for at bruge din smartphone til at tænde den fra hvor som helst (så længe du husker at sætte den i, inden du forlader huset).

Du kan også justere kogetemperaturen eksternt, hvilket er særligt gavnligt, når du har brug for at være på høj tid i en vis tid og derefter skruet ned. Du kan også ændre tilberedningstiden fra din smartphone.

Quirky's Egg Minder holder et elektronisk øje på dine æg. Billede: Quirky

Smart Egg Tray

Selv den person, som har alt, har sandsynligvis ikke Quirky Egg Minder. Fyld bakken med æg (det holder op til 14), pop det i køleskabet og tilslut det til din smartphone, og Wink-appen giver dig besked, når du har ringe æg, og om de går dårligt. Sikker på, du kunne bare se i køleskabet - men hvor er det sjovt i det?

Denne opbevaringsenhed ved EuroCave holder åbne flasker vin frisk i dagevis. Billede: Vin entusiast

Vin Preserver

Mens nogle af os afslutter en flaske vin i et møde, foretrækker andre at nippe langsomt. EuroCave Wine Art gemmer en eller to åbne flasker vin til den ideelle serveringstemperatur i op til 10 dage, så den bliver så frisk og duftende som den dag du åbnede den.

Philips Airfryer giver mad en sprød tekstur uden alt fedt. Billede: Phillips

Air-'Fried 'Komfur

Nu kan du nyde "stegt" mad uden at bryde dit nytårs resolution. Philips Airfryer giver dig den sprøde, knaske tekstur, du elsker uden alt fedt - kun en spritz af olie er påkrævet. Du behøver ikke ofre teksten på dine yndlingsstegte fødevarer, og de vil ikke ødelægge din kost: win-win!

IPort LaunchPort giver dig nem adgang til din iPad (og opkræver det), mens du laver mad. Billede: Fremtidige hjem

Opladning Station

Hvis du planlægger at ændre dit køkken i 2016, overvej at tilføje en ladestation. For mange er det perfekte sted integreret i køkkenøen, så du kan oplade din elektronik alt på et sted uden besværet med snore.

iPorts LaunchPort fungerer som dockings- og opladningsstation til din iPad. Basestationen passer på din køkkenbord; en vægmonteret version er også tilgængelig. Begge giver dig nem adgang til din tablet, mens du laver mad, især praktisk til dem, der bruger deres tabletter som opskriftskort.

Sony Xperia Tablet Z Kitchen Edition er spildresistent. Billede: Sony

Køkkenbordet

Taler om tabletter i køkkenet, du behøver ikke længere bekymre dig for at få mad eller væsker på din. Sony Xperia Tablet Z Kitchen Edition er designet til at holde op til spild og fedtede hænder. Faktisk siger Sony det kan blive nedsænket i op til 30 minutter uden at blive beskadiget.

Tabletten er forudindlæst med mad og madlavning apps samt opskrifter fra Saveur magazine.Det leveres også med et trådløst Bluetooth-kødtermometer, så din iGrill-app vil fortælle dig, hvornår din stege er klar.

Vi håber, at disse nye køkkenprodukter vil give dig en smart start i 2016. Lad os vide, hvis du prøver nogen af ​​dem!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar