Nyt sofa design fra Roche Bobois

Der er masser af vægt i forbindelse med en sofa. I det væsentlige er det nok det mest nødvendige møbel i en bolig, bortset fra sengene. Sofaen er hvor familier og / eller slægtninge samles for at slå sig ned, se fjernsyn, spille computerspil og lignende. De er alle smukke, de er alle varme. Denne nye sofa design samling underskrevet af Roche Bobois er meget ren og enkel med en dominans af hvid. Som altid med Roche Bobois møbler er iscenesat i smukke moderne interiører. Jeg lader dig nyde fotogalleriet.

Stuen er det vigtigste værelse i huset, fordi det er det sted, hvor familiemedlemmer og venner samles for at chatte eller bare at tilbringe lidt tid sammen. Så det er vigtigt at have en meget behagelig sofa. Da sengen er de vigtigste møbler fra soveværelset, og det selv bidrog til sit navn, er sofaen det vigtigste møbeldel fra stuen, for det er det sted, hvor du bruger mest af din tid.

MoreINSPIRATION
  • Hjørnesofa fra Roche Bobois
  • Komfortable sofaer til elegante stuer og stue design ideer
  • Roche Bobois Paris på Salone del Mobile 2010

Så det er ikke let at vælge det rigtige design. Her er nogle ideer og forslag, der kan hjælpe dig i genopretningsprocessen. Tag et kig og måske finder du noget, du kan lide. De eksempler, der præsenteres her, har forskellige former, størrelser og designs. Nogle er mere enkle, andre mere farverige, nogle er mere moderne end andre, men hver af dem er smuk og meget behagelig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar