New York Starbust lampe af Yellow Goar Design

Hvis du er den glade indehaver af en moderne lejlighed, er denne lampe bare det, der mangler. Det er et ekstremt slående stykke, bestemt noget, der bliver et iøjnefaldende objekt og genstand for mange diskussioner. Men du skal være forsigtig. Med et stykke sådan i midten af ​​din stue vil enhver anden supplerende detalje se ud som om den er for meget.

Denne samtidskunst fra Yellow Goat Design er ikke noget, som mange mennesker vil overveje, herunder i deres hjemindretning. Men der er den særlige kategori af mennesker, især unge par, der gerne udfordrer sig selv. Det er ikke usædvanligt for dem at vælge slående detaljer som denne. Det er en meget usædvanlig fortolkning. Et stjerneskud i rustfrit stål og shards er ikke noget, du ser meget ofte. Det er et dristigt stykke, og du skal være meget sikker, før du køber noget som dette.

Jeg har ingen oplysninger relateret til dimensionerne af dette vedhæng eller til prisen. Det lader til et meget særprægt design, ikke som dem, du normalt finder i butikker. Så jeg tvivler på at den er tilgængelig. Anyway, det er helt sikkert et unikt stykke. Det kræver nok en masse arbejde, når du monterer det og monterer det på loftet, først og fremmest fordi det er tungt og også på grund af de skarpe hjørner. Jeg vil ikke være under den vedhæng, hvis den falder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar