New Zealand House organiseret omkring en spiralformet kerne

Der er et hus i New Zealand, som er struktureret som en lille landsby. Det har en stor dobbelt højde plads i centrum og flere enkelt-historie områder organiseret omkring det. Der er også to mezzanin platforme og en sidegade, der bringer huset tættere på en gammel stenmur fundet på den tilstødende ejendom. der er en rigtig god dynamik i og omkring huset. I alt er der 247 kvadratmeter boligareal. Huset blev tegnet af Vaughn McQuarrie og blev afsluttet i 2016.

Huset er åbent for omgivelserne i begge ender. Det har fuldt glaserede facader, som giver masser af naturligt lys og udsætter de indre rum for de synspunkter, der forresten er temmelig fantastiske. Vi er især fascineret af den måde, disse rum er organiseret på. Som vi allerede nævnte, klamrede de alle omkring et centralt rum, der har et loft med to højder. En spireltrappe og en loftsplade lægger vægt på pladsens højde og tjener som kontaktpunkter.

Den spiralformede trappe er ikke kun et funktionelt element i husets design, men også en skulpturel funktion, der øger sin visuelle appel og overordnet elegance, mens den stadig er pladsbesparende. Hovedrollen er at tilbyde adgang til de to mezzanin platforme. Der er en i hver ende af strukturen og hver har sin egen funktion. En af platformene tjener som det vigtigste soveområde, mens det andet er et arbejdsområde.

MoreINSPIRATION
  • Buet hus forynder omgivelserne med dets friske design
  • Skulpturelle hus består af tre bokslignende mængder
  • Kompakt sommerhus skjult i den argentinske skov

Det centrale rum i kerne af huset er den sociale zone, hvor familie og gæster samles rundt om pejsen og nyder den hyggelige stemning og beundrer udsigten. Her kan du bedst se de materialer, der gik ind i rummets struktur. Væggene er lavet af præfabrikerede betonpaneler, og bjælkerne er lavet af stål. De polerede betongulve er afbalanceret af trælofterne og rumdelerne. Den lejlighedsvise accentfarve lyser indretningen og binder alt sammen på en harmonisk måde.

De to mezzanin platforme er forbundet med en gangbro, der løber langs siden af ​​huset. De forbliver adskilte, hver med sin egen struktur og indretning. Det sovende område er hyggeligt og har eget badeværelse. Træskillevægge rammer sengen og afgrænser den fra badet, samtidig med at det sikrer privatlivets fred. Gæste soveværelset, som er i stueetagen er også meget hyggeligt og det har også en flot udsigt over haven. Arbejdspladsen / hjemmekontoret indtager den anden mezzanin platform. Det er et åbent rum med en fantastisk udsigt over omgivelserne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar