Nyrenoveret lejlighed i Östermalm

Denne smukke lejlighed ligger på første sal i en fem-etagers bygning i Östermalm, kun en blok fra Humlegården. Lejligheden blev bygget 1924, men facaden og altanerne blev renoveret i 2009. Denne særlige lejlighed er nyrenoveret, og den er for nylig blevet renoveret.

Når du kommer ind, er der en stor hal med italiensk marmor gulve og gulvvarme. Derfra går du ind i stuen med et højt loft og et smukt vinduesafsnit, der minder om den typiske 1920-stil med spejlvendte vinduesnicher. Vinduerne står over for den stille gårdhave og væggene er malet hvide. Der er også en åben pejs.

MoreINSPIRATION
  • Renoveret, fuldt renoveret lejlighed med syd øst balkon til salg
  • Renoveret 3 + 1 lejlighed i Linnéstaden til salg
  • Hyggelig og nyrenoveret lejlighed i Göteborg

Køkkenet har også en dejlig spiseplads, der kan rumme 4 personer. Køkkenskaberne er hvide og dekoreret med spejle, samt arbejdsområderne har marmorplanker. Derudover er der 3 soveværelser i forskellige dimensioner, med store vinduer ud mod gården. Lejligheden har et samlet areal på 96 kvm.

Der er også adgang til et motionscenter, sauna og stor indendørs swimmingpool. Kun tre andre lejligheder har adgang til dette rekreative område. Det er en smuk bygning med stilfuld lejlighed. Denne særlige er særligt attraktiv, fordi den er blevet for nylig renoveret og istandsat, og nu er den udstyret med en unik kombination af klassiske, traditionelle og moderne elementer. {Found on innerstadsspecialisten}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar