Nhow Hotel Berlin afspejler ændringer i byens musikindustri

En gang en travl industriport, nu støder bredden af ​​floden Spree øst for Oberbaumbrücke musikindustrins store våben. Kun få skridt fra hovedkvarteret Universal Music, arkitekter nps Tchoban Voss skabte en stor skinnende cantilever oven på nhow-hotellet, der refererer til områdets industrielle fortid og giver en reflekterende kube for musikere til at arbejde i. Karim Rashids indretning fordyber gæsterne i en technicolor fortolkning af den digitale tidsalder. Homedit trådte ind i en lyst hvid elektronisk musik tema lift og red op til tagterrassen for en ny udsigt over Berlin.

Den dristige design udenfor rammer en akkord med den levende interiørbehandling.

Den kendte industri- og interiørdesigner Rashid taler om sit mål om at skabe en oplevelse, der tilbyder alle mulighederne i den digitale verden

Jeg spørger altid, om den fysiske verden er så oplevelsesmæssig, som forførende, som forbindende, som inspirerende, som personliggørelig og tilpasses som den digitale verden. det er det, jeg forsøgte at nå med nhow hotel berlin ved at skabe et rum, der sameksisterer med den data-drevne digitale infostetiske verden.

Denne fremgangsmåde gør det sjovt at træffe beslutningstagning i elevatorlobbyen, hvor du vælger hvilken elevator at træde ind i baseret på den forskellige musik og stemning det tilbyder.

Der er en bar, lounge med et sceneri til koncerter og en restaurant på floden, med borde og stole spredt ud på trapperne udenfor.

Erfaringen er intens, fuld af stærke kurver, elektriske brights og rock memorabilia, du kunne glemme denne bygning giver et sted at sove!

Heldigvis inden for selve værelserne er paletten mere dæmpet, og den spejlede bund af cantilever afspejler dappled lys ind i gården.

Cantileverens ende er helt glaseret, mens undersiden er klædt i poleret aluminium. Digipop kunstværker rammer hver seng og brugerdefinerede technorganic mønstre er trykt på genanvendeligt træ laminatgulve.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuldt Plus One Berlin Hotel Room af Paola Bagna
  • Elegant Hotel Adlon Kempinski i Berlin
  • Hôtel Droog - et sted der samler begreberne indkøbscenter, galleri og hotel

Penthouseet har et fritstående bad, hvorfra man kunne serenade byen, bøjede busser og en flatskærm i en stor roterende skive, som du simpelthen kan vende væk fra dig, når du er færdig med at se tv i sengen.

Berlin er hjemsted for over 700 musikvirksomheder beliggende ved siden af ​​museer, teatre, klubber og koncertsteder. Det passer, at det burde være hjemme for Europas første musikhotel. Optagelsessuiter, musikforvaltere og hotelpersonale, der er plukket fra musikskoler, er i standby for gæster.

Hvis den perfekte riff kommer til dig under dit morgendrink, kan du bestille en Gibson guitar eller tastatur via room service til at øve med eller gå til studiet for at lægge nogle spor.

Et sådant underskriftsarkitektur sat på baggrund af det stigende pres på Berlins fri spirituelle musikscene, hård licenslovgivning og forsvinden af ​​mange meget elskede musiksteder som følge af udvikling, var nødt til at føle sig ubehageligt for nogle.

Mediaspree-udviklingsområdet er kernen i de igangværende forandringer i Berlin med protester fra mange, der foretrækker at se folk frem for virksomheder i centrum af bydesign.

Nhow inviterer offentligheden til, at der regelmæssigt inddrages nye billedkunstnere. Nye samtidige kunstværker er hængt indenfor de afskalede polerede betonudstillingsområder, du kan tjekke deres hjemmeside for at finde ud af, hvad der sker næste gang.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar