Glas Top Nina Table af Phil Proctor

Dette er Nina. Nina er et meget dejligt sofabord med et spændende design. Den har en gennemsigtig glasplade og en vinkel træbase. Da den cirkulære top er så neutral og minimalistisk som muligt, bliver basen uundgåeligt stjerne i designet. Det er ikke kun fordi det er det eneste farvede stykke af bordet, men også på grund af dets form og design.

Nina bordet blev designet af Phil Proctor. Det har et minimalistisk design, der gør det til et meget smukt møbel, noget der ville se dejligt ud i en stilfuld stue. Det er den type genstand, der imponerer med, hvad den mangler. I dette tilfælde er det alt fra farve til mønster og accent detaljer. Hvad det har, er stil og et overraskende design. Bordet har en klar glasplade med en rund form, der sidder på en slank træbase.

MoreINSPIRATION
  • Quello Desk-Table af Phil Proctor
  • Glas og drivved sofabord til naturelskere
  • Teak Root spisebord lavet af genvundne materialer

Bunden af ​​bordet er det mest imponerende element. Det er en meget slank struktur, et vinkelelement bestående af tre stykker, der sidder i perfekt balance. De danner en ligesidet trekant i midten, der er synlig ovenfra. De tre stykker er strategisk placeret i perfekt balance og giver en solid og holdbar base til bordet. De har en naturlig træfinish og basen er håndlavet. Det betyder, at hver tabel er unik og har sine egne særpræg.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar