9 hjemmekontor ideer til dit mest produktive rum endnu

Med fjernbetjening, freelance karriere og arbejdsgiver fleksibilitet vælger flere og flere mennesker de ni til fem i en kabine. I stedet bor de hjemme.

Udskæring af arbejdspladsen distraktion, overfyldte kontorer, og vigtigst af alt, pendler tider, dem der kan komme online og få arbejde udført uden at forlade huset er generelt gladere og mere produktive. Og også ingen dømmer dem for at blive i deres pyjamas over 10:00 eller hvad de spiser til frokost. Bonus.

Men at komme i produktive arbejdstimer kræver en plads, der tillader det.

Hvis du ikke elsker det rum, du arbejder i, vil du helt ærligt have det svært at gå ind der. Og vi ved alle, det er svært nok at få arbejdet gjort i første omgang, ikke?

Billede: Cantoni

Her er vores 9 hjemmekontor ideer til dit mest produktive rum endnu:

Find det rigtige rum

At vælge det rigtige rum i dit hjem til et kontor kan virke som en no-brainer, men tag et øjeblik til at overveje enhver mulighed. Det kan synes indlysende at tage det mindste eller mindst brugte soveværelse, men er det større, mere sunde gæstesoveværelse et bedre valg? Kan Værelset gøre dobbelt, når sjældne gæster bliver hos dig?

Hvis du har luksusen til et stort hjem, er det også vigtigt at overveje, om du gør eller ikke vil være i et område med høj trafik. Hvis du koncentrerer dig bedst imellem støj og aktivitet, er et værelse væk fra stuen et godt valg. For stille-søgende, et ekstra soveværelse ned ad en hall skal give mere fred og ensomhed.

Har alt klar til det

Du ville ikke lægge dit sølvtøj i dit vaskerum, så tæl ikke dit kontor som komplet, før det er fuldt fyldt med penne, papir, konvolutter og de vigtige ladere. Jo færre tider om dagen skal du søge efter noget, jo bedre.

Men hej, glem ikke at tage pauser. Ingen grund til at pakke en frokost, ikke?

Billede: Blackfish Homes

Omfavn naturligt lys

Mennesker er programmeret til at føle sig lykkeligere (og forhåbentlig se øget produktivitet), når de udsættes for naturligt lys. Tag det vinduesrum du har og lægger vægt på layoutet på dit hjemmekontor. Hvis plads tillader det, skal du bryde kabinestandarderne og flyde dit skrivebord væk fra en væg parallelt med vinduet. Du vil blive placeret for at nyde udsigten uden at skulle beskæftige sig med blænding.

Og kunstig

Alle vinduer i verden vil ikke give dig nok lys, når det er mørkt udenfor, så se bort fra atmosfæren og anvendeligheden af ​​accentbelysning. Dette er også en fantastisk mulighed for at stil dit kontor med belysning indretning. Tilføjelsen af ​​en projektlampe, bordlampe og gulvlampe kan kombinere for at skabe et bredt udvalg af stemninger. Perfekt til vinterarbejde, når selv ikke så tidlige stiger er op før solen.

Opbevar ting som du gemmer ting på

En af de mere strålende dele af arbejdet på et hjemmekontor er, at der ikke er et firma-udstedt metal arkivskab plopped i dit arbejdsområde. Du skal dog stadig bruge et sted til at gemme vigtige papirer. Se efter smarte-men-praktiske opbevaringsløsninger. Magasinholdere er gode til dem, der kan lide at holde deres dokumenter lodret. Hvis du er en papirstabler som mig, holder en simpel bakke bunker lidt organiseret og forsætlig.

Billede: House of Jade

Vær rolig

Pinterest er fantastisk til kontor inspiration, men tag det meste af det du ser med et saltkorn. I slutningen af ​​dagen bør funktionen langt overstige formularen. Intet er så tydeligt som valget af en skrivebordsstol. Du behøver ikke at gå for klumpet sort læder, men du bør være sikker på, at dit valg giver god rygstøtte og fremmer god kropsholdning - Chic plastik eller træstole vil ikke skære det til dette job.

Gem din hals (nej, virkelig) ved at holde toppen af ​​din computer på øjeniveau. Du ser lidt ned på skærmen, holder dine låg delvis lukkede og kæmper træthed. Der er masser af stilfulde muligheder for skærm og laptop stande, der vil give dig det boost du har brug for.

Gå grøn

Det er ingen hemmelighed, at en plante eller to kan gøre en stor forskel i ethvert rum i dit hjem. Udvælg nogle få vedligeholdelsesanlæg, der vil trives i dit kontormiljø. Succulenter er normalt et sikkert valg, såvel som klassikere som slange eller gummi planter.

Er du en almindelig blomsterkøber? Pluk et par fra spisebordet buket og føj dem til en vase på eller i nærheden af ​​dit skrivebord.

Billede: James Stewart Photo

Kom godt i gang

Sweatpants er det officielle tøj til at arbejde hjemmefra, ikke? Men at få komfortable er mere end bare tøj og bordsstole. Hvis dit kontorrum er stort nok, kan du overveje at tilføje en læserestol eller sovesofa til at tage opkald eller tage pauser.

Hvis du forventer at have besøgende på dit kontor, udpeger du også plads til dem. Vil du vælge en mere uformel opsætning, som beskrevet ovenfor, eller holde fast med enkle stole, der vender mod skrivebordet? Uanset hvordan du opretter dit kontor for at rumme både dig og enhver, du inviterer til dit kontor, skal du tænke på, hvordan du bruger rummet.

Gør det din

Bare fordi du er hjemme betyder det ikke, at dit hjemmekontor burde være uden personlige forhold. Fotografier af din familie, inspirerende citater eller illustrationer og meningsfulde knick knacks kan gøre dit kontor føles mere tilgængelig og dit eget.

Har du allerede et hjemmekontor? Hvad er dit yndlingsaspekt af det? Er der noget du kan ændre dig efter at have læst dette? Vi vil gerne høre fra dig.Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar