Shipping Container Retreat giver Nomad Living et helt nyt Betydning

Begrebet nomadboende har haft det bedste i de seneste år. Studio Arte kom for nylig op med et nyt design, der bruger skibsbeholdere i strukturer, der kan tjene en lang række formål. Brug dem som feriehuse, gæstehuse, hjemmekontorer, studier eller endda som udgangspunkt for nye husejere.

En af deres første prototyper findes i Portugal. Her omdannede studiet en standard fragtbeholder til et smukt og moderne tilbagetog. De malet det orange for at supplere naturen og bygget et smukt bredt dæk, der udvider rummet udad. Indvendige og udvendige rum er forbundet via store glasdøre.

Inde i den transformerede container er der et opholdsstue, et spiseplads og et badeværelse. Strukturen er mobil, bæredygtig og økonomisk, og den har også et alsidigt og fleksibelt design, der kan tilpasses ved at tilføje en række funktioner.

MoreINSPIRATION
  • Den kreative grønne design af et fragtbeholderhjem
  • Familiehjem i en fragtbeholder. Kan du få det til at fungere?
  • Modular Shipping Container Home tilbyder den perfekte grundplan

Kvartalerne blev bygget af en 40 fods skibsbeholder og måler 320 kvadratmeter, hvilket er cirka 29 kvadratmeter. Badeværelset er placeret i den ene ende, og resten af ​​rummet er et åbent rum. Der er ikke noget køkken inde.

Dæk på tre sider af strukturen forlænger indretningen, der muliggør en meget naturlig forbindelse mellem indendørs og udendørs områder, der skal oprettes.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar