Nordic Flat Garneret Med Møbler Fremstillet Af Genbrugspaller

Genbrug kan vise sig at være meget produktiv og meget nyttig i de fleste tilfælde. Du ved aldrig, hvad beroligelse du måske opdager i noget, der opfattes som ubrugeligt af nogle mennesker. Et vidunderligt eksempel ville være træpallerne, som nogle anser for at være ubrugelige, mens andre ser dem som næsten ubegrænsede kilder til innovative ideer og design.

Denne lejlighed er et perfekt eksempel. Som du kan se, er en god del af sine møbler lavet af genbrugspaller. Hovedgærden fra soveværelset, sofabordet fra stuen og skrivebordet er alle lavet af træpaller. De ser særligt smukke ud i denne indretning, givet farvepaletten og enkelheden af ​​designet.

MoreINSPIRATION
  • Gendannede Paller blev til Møbler på et albansk firma kontor
  • Vinstativer og barer fremstillet af genbrugspaller
  • Pallet Addicted - 30 Bedrammer Lavet af Genbrugspaller

Træmøblerne tilføjer varme og introducerer også farve i decors af værelserne. Samlet set er indretningen i dette tilfælde enkel, men også afbalanceret. Det har et indbydende udseende takket være kombinationen af ​​de hvide vægge og træmøblerne.

Beliggende i stueetagen, har denne nordiske lejlighed en meget flot charme, som alle lejligheder fra denne del af kloden. Stilen, der dominerer dette område dikterer en simpel, næsten minimalistisk type indretning. Farvepaletten er også hovedsagelig baseret på hvide og andre lyse nuancer. Men for at få stemningen til at føle sig indbydende og indbydende, er der brug for noget varme i dette hvide og lyse rum. Ved at bruge genbrugspaller til at lave møblerne formåede formanden at tilføje karakter til dette rum på en meget enkel og grundlæggende måde. {Fundet på Per Jansson}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar