North Office Interior af Skylab Architect

Designet af Skylab Architecture, fokuserer dette kontordesignkoncept på et brandingfirma, der har deres 10.000 kvadratfod. Designet reagerer på alternative sociale interaktioner - madlavning, spisning, lounging og spil - der inspirerer kreativt arbejde. Arbejdspladser erstattes med modulære strukturer, møbler og udstyr defineret omkring hver aktivitet. Samarbejdet er baseret på bærbarhed og en klynger-på-efterspørgselsbrud fra det traditionelle statiske kontor.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Arkitekts Interiør Design Kontor
  • Luna Supermøbler til dit kontor
  • Moderne design til dit kontor

Det overordnede indtryk af designet er det af professionalisme, men nu og da kan du se nogle detaljer, der gør et bestemt værelse, kontor eller rekreative sted specielt. For eksempel er alle møblerne mørke i farver og ret konservative, men atmosfæren i kontorerne er bragt sjovt af de små gyldne lamper på bordene eller borde.

Faktisk er de mørke farver dominerende på arbejdsområdet, fordi frokostområdet f.eks. Er ret lys og bruger hvide og gennemsigtige materialer, så du kan slappe af i hjernen og øjnene. De bruger både plastik og andre syntetiske materialer sammen med rå træ og resultatet er spektakulært. På nogen måde er det samlede indtryk fantastisk.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar